Inimini geluksmomentjes

Vrije tijd door Sascha
Er gebeuren zoveel dingen in de wereld, zoveel oneerlijke en nare dingen. Gelukkig blijven er desondanks nog genoeg inimini geluksmomentjes over waar we dagelijks van kunnen genieten. Het gevoel alsnog er vlinders in je buik fladderen.

 
Vers gemaaid gras, fietsen met een korte broek, fluitende vogels, chocola. Allemaal ingrediënten die je eventjes intens gelukkig doen voelen. Wij houden ervan! Krijg jij ook zo’n goed gevoel van de volgende kleine geluksmomentjes?


Als je thuiskomt en de hele dag gelopen hebt in een wie-mooi-wil-zijn-moet-pijn-lijden-outfit en eindelijk je joggingbroek aan mag en je beha en je killer heels uit.
 
Als er opeens een veel te knappe vent met je aan het flirten is, waarvan je had gedacht dat hij veel te hoog gegrepen zou zijn.
 
Als je met zonsondergang nog heerlijk in je korte broekje, je hemdje en je slippers kunt fietsen, met je haren nog nat van de zee.


Als een jaar later dat perfecte jurkje nog een keer in de sale hangt, en dit keer wel in jouw maat, wiehoe!
 
Op zondag zonder de wekker gezet te hebben wakker worden en je beseffen dat je je nog minstens vijftig keer kunt omdraaien.
 
De geur van vers gemaaid gras met op de achtergrond kwetterende vogeltjes. Dat is pas écht intens genieten.

Bron

Denken dat je blut bent, je kamer inclusief al je jassen en tassen opruimen en erachter komen dat je nog 10 hele euro’s bij elkaar hebt gesprokkeld.
 
Thuiskomen van een lange dag werken en gegroet worden door een inimini roze neusje van de huiskat die je tegenmoet komt lopen.
 
Lekker uiteten geweest, gegeten alsof je leven er vanaf hing, neerploffen op de bank en eindelijk de knoop van die veel te strakke broek opendoen.
 
Last but not least: eten. Sushi.
 
Waar word jij nou echt gelukkig van?