Liefde / Relaties
Relaties

Deze fases doorloop jij als hij niks van zich laat horen

Hoe vaak krijgen we wel niet te horen dat we onvoorspelbaar zijn en geen idee hebben wat we willen? Yup, vaak genoeg. Het ene moment zijn we gek op hem, maar binnen no-time kan dit voorbij zijn. Eerlijk, vrouwen zijn niet de enige. 
 
Mannen kunnen net zo goed bepaald gedrag vertonen waar geen touw aan vast te knopen is. De verklaring waarom mannen bepaald gedrag vertonen is soms nog een groter mysterie. We zullen bijvoorbeeld nooit begrijpen waarom ze belangrijke dingen tijdens een gesprek niet opnemen of doen alsof ze het niet horen. 
 
Maar één ding zullen we echt nooit begrijpen, waarom ze soms niet terugbellen of terug appen. Het moment dat dit voorkomt gaat er van alles en nog wat door onze hoofd. Dit zijn de emotionele fases die jij doorgaat als hij niks meer laat horen. 

 
1. Je blijft jezelf afvragen of je iets verkeerds hebt gedaan. Je gaat jezelf van alles en nog wat blamen, je kijkt al jullie gesprekken na en dat om het feit dat je niet weet waarom hij niet terug appt. 
 
2. Je gaat zijn Facebook en Instagram af om te kijken of die nog online is geweest en wanneer die voor het laatst iets een like gegeven heeft. En niet te vergeten, Snapchat natuurlijk. Misschien hebben zijn vrienden nog iets geplaatst, of hij zelf. 
 
3. In je hoofd heb je al allerlei scenario’s bedacht met redenen waarom hij nog niet terug heeft geantwoord. Misschien is zijn telefoon in het toilet gevallen? Of misschien heeft hij in het afgelopen halfuur een leuker meisje gevonden dan ik? 
 
4. Je stuurt hem nog even een berichtje om hem eraan te herinneren dat die nog niet op je gereageerd heeft. ‘Hallo, hier ben ik!’ 
 
5. Misschien speelt die hard-to-get? Dan speel ik twee keer zo hard terug, bring it on
 
6. Je checkt om de seconde wanneer die voor het laatst online is geweest. Als die dit heeft uitstaan, blijf je het gesprek openhouden om te kijken of die ‘stiekem’ online komt. Stalkersgedrag? Nee hoor. 
 
7. ‘aan het typen..’ en het is weer weg ‘aan het typen’ en uiteindelijk laat die je toch weer zitten met de twee blauwe vinkjes. 
 
8. Je plaatst je meest sexy selfie ever op alle social mediaplatformen waar je actief bent, puur om zijn aandacht te trekken en om te laten zien wat hij mist. 
 
9. Je hebt inmiddels al zeven keer je profielfoto van je WhatsApp veranderd in de hoop dat het hem opvalt. 
 
10. Je zoekt naar afleiding door een andere jongen te appen. 
 
11. Je legt voor een halfuur je telefoon weg... Na een halfuur nog NIKS! 
 
En als die dan ein-de-lijk na een halve eeuw antwoord, ga je tegen hem tekeer om het feit dat die je zolang heeft laten wachten. En het enige wat je dan als antwoord krijgt is: ‘Stel je niet aan, ik was bezig voor mijn werk’ of ‘Waar zeur je over, ik reageer nu toch op je?’ 
 
Wat gaat er door jouw hoofd heen als hij geen reactie geeft?