Lifestyle / Wonen
Wonen

Waarom in Amsterdam wonen fantastisch is


Je bed uit kruipen en rollend naar de supermarkt, je fietsje pakken en genieten van het zonnetje of lekker anoniem op date gaan. Niks is gek en alles is mogelijk in de mooiste stad van Nederland, namelijk Amsterdam. We love it!
 
Wakker worden door het gerinkel van de tram of je lunch opeten in het Vondelpark onder het genot van de warme zonnestralen. Eén woord voor Amsterdam: fantastisch! De volgende dingen leggen uit waarom Amsterdam zo fijn is.

 

 

 

 


1. In Amsterdam is niks gek
De deur uit met crocs, een fel roze en glimmend Adidas pak en een nektasje. In Amsterdam maakt dat allemaal niet uit. Alles kan en alles mag in deze stad. Niks is te gek!
 
2. Alles is er
Alles wat je nodig hebt, is er. Er is werkelijk niks waarvoor je de stad uit zou moeten. Misschien moet je er even voor op de fiets springen, maar fietsen is gezond en leuk!
 
3. Mooie mannen
Is het jou ooit wel eens opgevallen hoeveel mooie mannen er door Amsterdam lopen? Nee? Nou kijk dan nog maar eens goed. Dat zijn er namelijk heeeul veel. Keuze genoeg!

 

 

 

 


4. Overal en altijd op date
Je hoeft in Amsterdam in ieder geval niet bang te zijn dat je een bekende tegenkomt wanneer je op date bent met iemand. Daar is deze stad dan weer net iets de groot voor.
 
5. BN’ers spotten
Mocht je een kick krijgen van het zien van een BN’er, dan ben je precies goed in Amsterdam. Op iedere hoek van de straat vind je er wel een, als je in de goede buurt zit dan…
 
6. Fietsen is heerlijk
Fietsen is niet alleen gezond, maar ook heerlijk. Zeker in Amsterdam. Genoeg te zien onderweg, en met een beetje wind mee en een zonnetje is het puur genieten.

 

 

 

 


7. Verkeersregels? Wat zijn dat?
Je houden aan de verkeersregels is in Amsterdam niet aan de orde. Alleen stoppen voor een tram wanneer de bel rinkelt, en doorlopen ook al is het geen rood. Het is oké in Amsterdam.
 
8. Het openbaar vervoer is je alles
Een parkeerplek betalen voor je auto is het begin van een fortuin, dus lekker fietsen of gebruik maken van het openbaar vervoer is een must. Trams rijden je overal netjes naartoe.
 
9. Overal en altijd gezelligheid
Bang om je te vervelen of bang voor de stilte hoef je niet te zijn in Amsterdam. Iedere minuut, ieder uur van de dag is er drukte en gezelligheid in deze levendige stad.
 
Welke dingen vind jij zo fantastisch aan het wonen in Amsterdam?