De week van Ze #23

Werk & studie door Kim
Spontane lachbuien, slechte grappen en geheime chocoladevoorraden: dit is de redactie in een notendop. Nieuwsgierig geworden naar wat wij doen wanneer we niet druk aan het tikken zijn? We geven je een kijkje in de afgelopen week.
 
Met al dat eten wat we ontvangen op de redactie, rollen we letterlijk het weekend in. Dus tijd om de week weer eens even door te nemen. Met foodporn, lieve honden en IKEA tripjes. Kijk maar mee!
 
 
We beginnen met taart, en wat voor een taart! Claartje van Foodness was jarig en besloot het kantoor te trakteren op dit heerlijke baksel.
 
 
Elsemieke was met haar lover naar de IKEA toe om te shoppen voor haar nieuwe kamer. Als je vrijer met jou mee wil naar de drukste woonwinkel in Nederland, dan weet je dat het goed zit!
 
 
Als het internet op de redactie uitvalt dan zit er maar een ding op, verder werken in een koffietentje met een heerlijk ontbijtje! Vervelend…
 
 
Er kwam een heerlijk snoepje langs op de redactie van de week! En dan hebben we het niet alleen over de man in het groene pak. Een mand vol met zakken snoep! Is het erg dat alles nu al op is?
 
 
Mariëlle ging eten bij HappyHappyJoyJoy met collega’s en oud-collega’s van Vrouwen.nl. Hoe gezellig ziet dit er uit!?
 
 
Er kwam weer een leuk pakketje deze week! Make-up van MUA en Etos.
 
 
Els heeft hier de Velvet lipgloss op van MUA, gaat goed samen met een koffie van Starbucks tijdens het reizen!
 
 
Vera nam taartjes mee voor de redactie. Needless to say dat ze binnen 5 minuten op waren, we konden nog net een foto maken.
 
 
Kim haar huisgenoot maakt graag culinaire hoogstandjes, zoals deze heerlijke salade! En daar profiteert Kim natuurlijk graag van. 
 
 
Mariëlle at godenvoer bij Hotel De Hallen, niet verkeerd als je het aan ons vraagt!
 
 
Sabine haar hond Rianne hielp even bij het schrijven van wat artikelen, altijd fijn zo’n helpende hand! Euhh.. poot bedoelen we.
 
 
De salade van Kim mag dan heerlijk zijn, maar er gaat toch niets boven deze goddelijke sushi en eend? Vera weet wel waar ze moet lunchen!
 

 
En we sluiten af met inderdaad, eten! Mariëlle ging uiteten met haar moeder, het water loopt ons al in de mond…

Dit was het al weer, Fijn weekend!

Hoe was jouw week?