Seks & relaties / Relaties
Relaties

Zo red je jouw relatie

Terechtkomen in een sleur, teveel ruziën of iedere keer weer een slechte timing vinden voor het bespreken van dingetjes. Typische dingen die mis kunnen gaan in een relatie. Gelukkig hebben wij wat tips voor jou bij elkaar gesprokkeld!
 
Zelf kun jij uitermate goed advies geven aan je vriendinnen als het aankomt op relaties en hoe het wel en niet moet. Maar als het op je eigen relatie aankomt, dan wil het soms maar niet lukken. Gelukkig zijn wij daar precies op het juiste moment, want door onderstaande tips krijgt jouw relatie weer een boost!


Waar rook is, is vuur
En zo is het maar net. Heel belangrijk is het toegeven van je eigen fouten. En ja, dat is soms knap lastig, maar het is wel heel belangrijk om te doen binnen je relatie. Wanneer iemand zich stoort aan jou, en jij blijft dit maar ontkennen, zijn we nog veel verder van huis. It will not work!
 
Verrassing
Dat klinkt heel erg voor de hand liggend, maar na een jarenlange relatie kun je bijna niet meer ontkomen aan die sleur. Elkaar dus af en toe eens onvoorspelbaar verrassen is heel erg belangrijk, maar vooral ook gewoon hartstikke leuk.
 
Beheers jezelf
Het is soms heerlijk om even lekker alles eruit te schreeuwen, maar dat gaat vaak ten koste van je boyfriend en je relatie. Hoe heerlijk het ook lijkt, het mondt uit op niet veel goeds. Dus beheers jezelf, tel tot 10 en ga dan pas weer verder met de discussie. Je wil geen dingen roepen waar je later spijt van krijgt.

Quality time
Zeeeeer belangrijk! Natuurlijk is het delen van vrienden en daarmee leuke dingen doen geweldig, maar dingen samendoen met je boyfriend is ook van groot belang. Gewoon lekker alleen jullie tweetjes. Oh, en de gouden tip: alleen jullie tweetjes, dus ook telefoons zijn verboden.


Gezonde jaloezie
Je hebt gezonde jaloezie, en ongezonde jaloezie. Helaas neemt ongezonde jaloezie bij veel ladies de overhand. Enorm zonde! Jaloezie maakt namelijk alles kapot. Dus vertrouw blind op de loyaliteit van je BF. Mislukt dit, dan weet je dat ook weer en was het jammerlijk genoeg niet meant to be.
 
Lekker getimed
Soms dan ligt er iets op je tong, wat je móét delen. Maar de kunst is om het dan goed te timen, zodat je boyfriend er niet een hele dag mee hoeft te zitten net wanneer hij een belangrijke afspraak heeft staan. Wacht dus op het goede moment, en bespreek dingetjes op een neutrale plek.
 
Seksueel experimenteren
Do we need to say more? Experimenteren op seksueel gebied geeft jouw relatie een flinke boost. Je leert elkaar weer op een andere manier kennen. Het zit er dik in dat dit alleen maar in positieve zin al zijn!
 
Heb jij nog een gouden tip voor het redden van een relatie?