Deze ranzige dingen doet elke man

Lifestyle door Elsemieke
Kerels zijn gewoon een stuk smeriger dan wij, dat is een feit. Boeren en scheten laten in het openbaar? No problemo. Terwijl wij ons doodschamen als het per ongeluk gebeurt, is dat met mannen wel anders: dat doen ze gewoon! 
 
Ze kennen geen schaamte en voelen zich met al hun ranzige trekjes juist extra mannelijk. Netjes en beschaafd overkomen? Nee hoor, lekker laten waaien die handel, dat maakt ze niets uit. Dit zijn 9 ranzige dingen die elke man doet. Natuurlijk moet je dit artikel wel een beetje met een korreltje zout nemen… ;)

1. Pee everywhere. Plassen onder de douche of in het zwembad vinden kerels héérlijk. Lekker laten lopen die handel, geeft niets joh! Het is heus niet zo dat jij daarna nog moet douchen. Bah. 

 
2. Scheten laten in bed lijkt de favoriete bezigheid van elke man. Het liefst steekt hij nog even zijn neus onder de dekens om zijn eigen fart te ruiken. Hoe erger de stank, hoe mannelijker hij zich lijkt te voelen...


3. Als mannen jeuk hebben aan hun ass lijken ze daar direct wat aan te willen doen. Daar gáát zijn hand weer achterin die broek. Laten we hopen dat hij het alleen bij krabben houdt...

4. Handen wassen na een toiletbezoek lijkt er nog weleens bij in te schieten. En een stukje zeep erbij gebruiken? Nah. 

5. Ze halen het toilet achter zonder hun remsporen weg te halen. Gat-ver-damme, hoe moeilijk is het nu om even achterom te kijken?

6. Hoe vaak tref jij je vent thuis aan met in één hand de afstandsbediening en de andere om zijn warme pielemans? Juist. Te vaak dus.


7. Je lover draait het liefst een flinke skitta met de wc-deur open. Smerig! Is hij soms trots op die indringende stank die hij hiermee verspreidt? Om over de geluiden maar niet te spreken. 
 
8. Neuspeuteren is zijn grootste hobby. Om vervolgens de grote pulk eruit te halen en die dan eens lekker voor jouw ogen te gaan oppeuzelen. Jak!
 
9. Au, au, au! Hoe kan het toch dat je zijn afgeknipte teennagels overal door het huis tegenkomt? Fijn dat hij eindelijk wat aan die scherpe rakkers doet, maar een theedoek onder zijn voeten leggen is blijkbaar te veel moeite.

Van welke van deze smerige dingen maakt jouw vent zich vaak schuldig?