Lifestyle
Lifestyle

Waarom sloddervosjes zo leuk zijn

Naast het feit dat sloddervosjes niet alleen super creatief, gezellig en snel tevreden zijn, is een rommelige kamer ook nog eens heel knus om in te vertoeven. Gek genoeg is er in al die chaos, voor een rommelkont juist heel veel orde!
 
Je hoeft in ieder geval niet op je tenen te lopen in een rommelige kamer en je bent meteen op je gemak. We kunnen er nog lang over door blijven discussiëren, maar sloddervosjes zijn vaak het zonnetje in huis en wel om de volgende redenen.


Er zit heus wel orde in die chaos
Wanneer mensen jouw kamer binnenwandelen, krijgen ze de schrik van hun leven. Gelukkig weet jij altijd alles terug te vinden, zonder moeite zelfs! Oké, soms kun je weleens even iets niet vinden. Maar je weet dat het ergens in je kamer ligt, dus ver kan het niet zijn. Even zoeken en gegarandeerd dat je binnen een kwartier hebt wat je zocht.
 
Geen stress om kleine dingen
Sloddervosjes kunnen nou eenmaal niet stressen om de meest kleine dingetjes. Kun jij even je sleutels niet vinden, geen probleem. Dan ga je lekker wandelen. En je sokken die niet op de plek liggen waar jij dacht dat ze zouden liggen? No problemo! Doen we gewoon lekker geen sokken aan vandaag.
 
Je bent creatief!
Aangezien rommelige mensen lekker out of the box zijn en niet alsmaar in hun comfortzone blijven hangen, zijn ze daarmee ook gelijk de meest creatieve mensen die je je maar kunt voorstellen. Daarnaast is die puinzooi in jouw kamer een zeer inspirerende ruimte, al komt dat misschien niet altijd zo over.


Niet perfect is ook oké
Vrouwen die ‘sloddervos’ als bijnaam hebben, zijn snel tevreden. En dat bedoelen we in positieve zin. Perfectie is geen must. Iets minder is ook best oké. Sloddervosjes zijn geen perfectionisten en verwachten ook niet dat mensen om hen heen dit wel zijn. Ze zullen dan ook nooit van je vragen om je te veranderen. No way!
 
Meer op je gemak
Laten we eerlijk zijn, een kamer binnenstappen waar het lekker rommelig en knus is, daar voel je je waarschijnlijk meer op je gemak dan in een kamer waar alles recht ligt en waar dat ook per se zo moet blijven. Het maakt niet uit of je in de kamer van een rommelkont iets omstoot, de rest is toch al omgevallen. Daarnaast zijn rommelige kamers ook heel erg inspirerend. Genoeg te zien!
 
Geen telefoonverslaafde
Op de een of andere manier zijn rommelkonten meestal totaal niet verslaafd aan hun telefoon. Misschien ligt het aan het feit dat ze hun telefoon überhaupt nooit kunnen vinden (en ernaar op zoek gaan is te veel moeite). Sloddervossen zal je ook niet snel betrappen op het afgeleid zijn van hun telefoon terwijl ze met jou in gesprek waren.

Kun jij je als rasechte sloddervos vinden in bovenstaande dingen?