Deze behafails zijn te hilarisch!

Mode & trends door Redactie Ze.nl
Een beha uitzoeken is niet altijd een pretje. Je bent dan ook blij wanneer je eentje hebt gevonden die wel een beetje bij je eisen past. Maar sommige vrouwen slaan de plank finaal mis met hun borstenhoudertjes. Kijk en huiver! 
 
Wanneer alle drie onze favoriete beha’s nog zielig in de wasmand liggen omdat we te lui waren om een wasje te draaien, zul je moeten overgaan op de reserve beha’s. Erg fijn zitten ze niet altijd, maar ze kunnen er best mee door. Liever iets dan niets, toch? Maar deze vrouwen en hun beha lijken het echt niet met elkaar te kunnen vinden! 

BH, eigenlijk gewoon een afkorting voor: backfat holder
 
Frozen's Let it Go lijkt ons bij deze niet zo'n goed idee. 

Hier had even wat beter over nagedacht moeten worden...

En hier dan pas van het einde van de dag achter komen. Fan-tas-tisch… 
 

Vaak duurt het nog langer voordat je deze etter doorhebt…
 
Een normaal decolleté is zó 2015. Dat snapt toch iedereen? 

Over decolletés gesproken: de dames willen zichzelf ook weleens van de zijkant showen. 


Lukt het je een keer om met een zwoele blik in de camera te kijken, piept je witte plakbeha boven je hemdje uit. Potverdikkie. 


Uit een vliegtuig springen? Meh. Bungeejumpen? Te mainstream. Dít is pas living on the edge! 
 

Het begint bij de juiste maat 
Deze dames hebben het lesje juiste beha vinden overduidelijk overgeslagen. Hoe het dan wel moet? Laten we beginnen met het vinden van de juiste maat. Een groot gedeelte van de Nederlandse vrouwen paradeert gewoon in de verkeerde behamaat rond (bovenstaande foto’s lijken ons overtuigend genoeg). Gelukkig is het helemaal niet moeilijk om letterlijk en figuurlijk de juiste boezemvriend te vinden. De medewerkers van Triumph hebben zo ontcijferd welke behamaat de juiste voor jou is. We kunnen ons voorstellen dat je het best wel spannend vindt om een lingeriezaak binnen te stappen en een verkoopmedewerkster te vragen of ze je even wil opmeten. Je kunt gelukkig heel makkelijk online een meetafspraak boeken! Zo weet de verkoopster dat je komt en kun je jezelf er ook mentaal op voorbereiden!