Deze kleur moet jouw kamer hebben voor een goed potje seks

Liefde door Sascha

Deze had je waarschijnlijk nog niet aan zien komen... De kleur van jouw kamer speelt namelijk een grote rol binnen jouw seksleven. Of de lichten nou aan of uit zijn, de kleur die jij op je muren schildert, maakt zeker verschil voor jouw seksleven!

 
Uit een recente studie is gebleken dat jij, voordat je het op een schilderen zet in de slaapkamer, eerst twee keer moet nadenken voordat je een willekeurige kleur kiest. Dacht jij in eerste instantie (net als wij) aan rode muren die een potje sexy time positief stimuleren? Fout! Om welke kleur het wel gaat, zul je snel te weten komen…


Verrassende kleur

De studie is gedaan door Travelodge, waarbij 2.000 Britten geïnterviewd zijn over hun slaapkamer gewoontes en de kleur van de muren. We kunnen wel stellen dat de kleur die uit dit onderzoek is voortgekomen, zeer verrassend is! Tromgeroffel... Degene met een caramel kleurtje op de slaapkamermuren, ervaren de meeste actie in de slaapkamer. Met een gemiddelde van drie seks sessies per week, verslaan zij ieder ander koppel met een ander kleurtje op de muur.
 
Rood? Of toch niet…
Een slaapkamer met karamel gekleurde muren wordt als plezierig ervaren, waardoor je snel in de stemming komt voor een flinke vrijpartij. Wat daarentegen dan weer zeer verrassend is, is dat mensen met een rode slaapkamer het minste seks hebben. En dat terwijl de kleur rood juist als de kleur van de liefde wordt gezien. Mensen met een rode slaapkamer doen het maar één keer per week. Wowie!
 
Blauw, paars en grijs
Degene die blauwe muren hebben, hebben de beste nachtrust. Daarentegen hebben degene met paarse muren, juist sneller last van slapeloosheid. Grijze tinten in een slaapkamer zorgen voor meer online shoppen in bed. Conclusie: ben je totally broke en heeft jouw pinpas een pauze nodig? Verf die grijze muren dan snel in een ander kleurtje!
 
Welke kleur slaapkamer heeft die van jou?