Fashion
Fashion

7 redenen om te shoppen bij het vernieuwde Gelderlandplein!


Bij een dagje Amsterdam denken we al snel aan een dagje shoppen in onze hoofdstad. Maar niemand heeft zin om over de koppen van al die duizenden toeristen te lopen in de Kalverstraat. Waar je dan wel ideaal kunt shoppen? Bij het Gelderlandplein! 
 
Als er iets is dat wij graag doen wanneer het geld weer binnen is, is dat wel het uitgeven ervan. We love to shop! Maar soms zijn we ook wel klaar met de standaard plekken waar we altijd onze zuurverdiende centen uitgeven. Spendeer ze daarom eens bij het Gelderlandplein in Amsterdam. Dit winkelcentrum is vernieuwd en helemaal de moeite waard! Wij geven je 7 redenen! 

 
Rustiger 
Oké, het is en blijft Amsterdam, dus er lopen uiteraard best wel wat mensen rond. Maar het is er lang niet zo ongezellig druk als hartje Amsterdam. Je zult op het Gelderlandplein net op elke winkelhoek tegen een toerist met camera op z’n buik aanbotsen. Shopt al weer veel leuker! 
 
Bereikbaarheid
Met de auto Amsterdam in? Daar heeft menig vrouw haar twijfels bij. Je ziet het natuurlijk niet zitten om een uur vast te zitten in het verkeer. En in paniek raken wanneer er tien trammen van vier verschillende kanten aankomen, is ook niet bepaald onze definitie van een leuke dag. Des te leuker dat het Gelderlandplein hartstikke goed te bereiken is! Het Gelderlandplein ligt namelijk helemaal niet zo ver van de snelweg af. Ideaal! 
 

Parkeren 
Wat wij ook niet zien zitten, is vier rondjes moeten rijden om eindelijk een parkeerplekje te kunnen vinden om vervolgens tien euro per uur te moeten betalen. Bij het Gelderlandplein kun je 1.5 uur tot 2.5 gratis parkeren. Ja, dames, wij herhalen: GRATIS! 
 
Leuke winkels/toffe merken
Bovenstaande voordelen zijn natuurlijk hartstikke mooi meegenomen, maar als je wilt shoppen, gaat het natuurlijk om de winkels. Gelukkig kun je de leukste hipste zaakjes vinden aan het Gelderlandplein. Nieuwe winkels die zich hier gevestigd hebben zijn: Mango, IKKS, Marqt, Sissy Boy, Costes en nog veel meer! 
 
Hapje eten
Het Gelderlandplein is flink uitgebreid. Zo ging het van 7000 m2 naar 27.200 m2! Dus niet alleen winkeltjes zijn erbij gekomen, maar ook leuke horecagelegenheden. Zo kun je tijdens het shoppen even lekker een hapje eten met je vriendinnen. Bijvoorbeeld bij leuke tentjes als Lobster & Burger, Tanuki en Saigon. 
 
 
Terrasjes en cafeetjes 
Als we iets een leuke afwisseling vinden met het winkelen, is het wel een terrasje doen. Een lekker drankje erbij, zonnebrilletje op en lekkere mannen spotten. Het kan allemaal aan het Gelderlandplein. Tig terrasjes waar je je vermoeide voetjes even omhoog kunt gooien! 
 
Hotelletjes 
Als je van de andere kant van het land naar Amsterdam komt om een dagje te shoppen, kunnen we ons voorstellen dat je eigenlijk geen zin hebt om ’s avonds nog weer terug te keren naar je crib. Bij het Gelderlandplein heb je gelukkig leuke hotelletjes waar je kunt pitten wanneer je uitgeblust bent van het shoppen! 

Opening
Op 8 april om 15.45 uur wordt het vernieuwde Gelderlandplein door burgemeester Eberhard van der laan geopend. Niet alleen de hoge piefen mogen daarbij aanwezig zijn, maar jij ook! Bovendien kun je een toffe goodiebag scoren! Tijdens de openingsdagen ontvangen alle bezoekers een speciale shoppingbag van ecologisch katoen. De eerste 100 tassen bevatten tegoedbonnen ter waarde van €50 en aan elke tas hangt een code waarmee je kans maakt op een gloednieuwe auto, een GP branded Fiat 500! Genoeg redenen dus om naar de opening te gaan! 
 
Met wie ga jij hier shoppen?