Waarom mannen met tatoeages enorm hot zijn

Lifestyle door Elsemieke
Mannen met tatoeages, je vindt ze hartstikke sexy of je vindt ze juist helemaal niets. Een man kan er een stuk spannendere look door krijgen... Oelala! Wij zijn in ieder geval dol op deze kleurrijke guys en dit is waarom!

Kleine, subtiele tatoages of juist tattoos over zijn hele lichaam: we love it! Een kerel met een versierd lichaam staat sterk in zijn schoenen, en laten wij vrouwen daar nu net van gaan kwijlen... Dit is waarom we zo van mannen met tatoeages houden!


Bron
 
1. Wanneer een man besluit zijn lijf te versieren met tekens, symbolen, songteksten of wat voor anders moois dan ook, zegt dat wat over zijn persoonlijkheid. Hij wil met zijn lichaam uitdragen waar hij voor staat. Heus, wij vallen niet alleen voor de looks, we vinden een intelligente guy ook hartstikke sexy! Liefst een combi van beiden natuurlijk.  

2. Een vent met tattoos over zijn hele lichaam is waarschijnlijk hartstikke tevreden met zijn lijf. Hij zorgt er goed voor en doet er alles aan om het in goede conditie te houden. En dat wil hij laten zien ook. Hebben wij geen enkel probleem mee hoor… Wij bewonderen die body van hem graag!Bron
 
3. Over het algemeen benadrukken inked guys de mooiere punten van hun lichaam met hun tatoeages. Denk maar aan zo’n prachtige sleeve op een van zijn armen, die er nog net onderuit komt als hij zijn mouwen opstroopt. Vinden we héél erg sexy!
 
4. Een vent met versierd lijf trekt zich niets aan van wat anderen van hem zeggen. Het interesseert hem niet of mensen zijn tattoos mooi vinden of niet, hij zet ze gewoon! Hij is bereid om aan de wereld te laten zien waar hij voor staat. Als dat niet sexy is dan weten wij het ook niet meer… 


Bron
 
5. En last but not least, een lover met veel tatoeages trekt de aandacht naar zich toe. Hij valt er op een positieve manier mee op en wordt regelmatig nagestaard. Dat is helemaal niet erg, zolang hij ’s avonds maar bij jou in bed duikt. Laat die chicks maar kwijlen!

Vindt jij mannen met tatoeages ook woest aantrekkelijk?