Tekenen dat jij en je bestie geen grenzen hebben

Vrije tijd door Elsemieke
Van gezellig samen plassen met de deur wijd open tot kletsen over dat laatste spannende avontuurtje tussen de lakens, het kan jou en je best friend niet gek genoeg zijn of jullie bespreken het. Grenzen, wat zijn dat precies?!
 
Nee, het woord grenzen komt niet voor in jullie woordenboek. Niets is te gek voor jou en je bestie, jullie doen en bespreken álles met elkaar. En dan blijft het niet bij een potje roddelen over de nieuwe vriendin van je ex-lover… Dit zijn de tekenen dat jullie friendship absoluut geen grenzen kent.


1. Jullie kennen elkaars familie door en door. Tijdens het paasontbijt schoof ook je bestie aan bij je familie en genoot ze mee van de heerlijk gedekte tafel. Daar kijkt niemand nog raar van op, je opa's en oma's vinden dat juist hartstikke gezellig en je moeder maakt graag wat extra. Je bestie bespreekt niet alleen al haar problemen met jou, maar ook je moeder bestookt ze graag met haar vragen en verhalen. 
 
2. Jullie bespreken alles, dus ook elkaars uitspattingen tussen de lakens. Als jij en je lover een nieuw standje hebben geprobeerd dan is je bestie de eerste die het hoort. Jullie zijn op de hoogte van elkaars voorkeuren en weten natúúrlijk ook van elkaar hoe vaak jullie met mister loverlover de horizontale tango dansen. Daar is niks mis mee, toch? Heerlijk om bij elkaar te polsen of iets gek is of niet.

 
3. Je schaamt je absoluut op geen enkel vlak bij je bestie. En zij ook niet voor jou. Je vertelt haar gerust over je ongelofelijk irritante rommelende darmen sinds jullie laatste stapavond. Die constante aanvoer van lekkere witte wijntjes en dat broodje shoarma midden in de nacht waren misschien toch niet zo'n goed idee. Als je dat nog hoeft te vertellen, want eigenlijk had je beste vriendin dat al geroken aan de constante stroom van scheten die je achterste verlaat. Oeps! 
 
4. Je beste vriendin en jij dragen elkaars kleren. Als je je favo jeans kwijt bent dan weet je wel waar je moet zoeken… Wanneer jullie boobs ook nog eens van ongeveer hetzelfde formaat zijn, wisselen jullie je lievelings bh's onderling ook maar wat graag uit. Die krengen zijn schreeuwend duur, dus waarom zou je elkaar niet een beetje helpen met wat sexyness? Elkaars slipjes dragen gaat dan wel weer net iets te ver. 

 
5. Elke vrij weekend en vakantie brengen jullie met elkaar door. Er is nog een enorme waslijst met plaatsen waar jullie twee samen heen willen, dus het geeft een heerlijk gevoel dat er nog zoveel leuke momenten op de planning staan. Je allereerste vakantie ooit was met je bestie, en de laatste zal dat ook zijn. 

In welke punten herken jij de vriendschap met jouw bestie?