Lifestyle
Lifestyle

Binnenkort op de markt: een biertje met vaginasmaak


De meeste mannen worden superenthousiast als je hun favoriete goudgele rakker voor ze neerzet. De échte bierjunkies kunnen nu helemaal hun lol op, want er is namelijk iets nieuws: bier gemaakt van stofjes uit je lady parts. Wait, whát?!
 
Welkom in 2016, de tijd waarin mensen seks hebben op de vreemdste manieren en je dus binnenkort ook bier kunt kopen dat is gemaakt van bacteriën uit iemands flamoes. Dit in onze ogen absoluut ranzige concept heet Bottled Instinct en is bedacht door The Order of Yoni.
 

Bron
 
What the flamoes
De bacteriën die in het bier worden gebruikt, komen niet uit zomaar een vagina, maar ze worden gehaald uit de poes van het Tsjechische model Alexandra Brendlova. Natuurlijk, de lady parts van een bloedmooi model smaken veel en veel beter dan die van de doorsnee chick. Oké, oké, iets met marketing, we snappen het al!
 
Speciaalbier
Zodra de bedenkers 150.000 euro bij elkaar hebben verzameld wordt het speciaalbiertje op de markt gebracht. Dat is met recht een wel heel speciaal pilsje… Wanneer de bacteriën met een speciaal stickje uit de vajayjay van het model zijn gehaald gaan deze een hele poos naar een laboratorium. Een flinke plons water en een handje gist zijn de speciale ingrediënten die de bacteriën omtoveren in een schuimende bierkraag.  

Bron
 
Geen geur
Als je stiekem toch nieuwsgierig bent geworden naar dit goudgele goedje dan hebben we goed nieuws voor je. Dit nieuwe biertje smaakt namelijk niet naar vajayjay en het is ook hartstikke geurloos. Pfieuw! Alsof je nog niet geshockeerd genoeg was, doet The Order of Yoni er nog een schepje bovenop. Ze hebben plannen voor een pilsje met stofjes uit de lady parts van vrouwen met rood haar. Wauw. Wij wensen ze heel veel succes!

Wat denk jij over een biertje met vaginasmaak: ranzig of best oké?