Seks & relaties / Relaties
Relaties

Redenen waarom een jongere vriend fantastisch is!


Al je bezette vriendinnen lopen met een oudere vriend aan hun arm en bijna al je single friends willen een exemplaar dat ouder is dan zij. Iets met ‘mannen lopen emotioneel gezien achter op ons’.  Maar een jongere man daten is juist fantastisch! 
 
Ze zijn meer dan alleen maar lekkere toyboys die je kunnen vermaken tot je de ware tegenkomt. Een jongere vriend kent namelijk ook z’n voordelen. Dit zijn de redenen waarom je best een jongere man kunt daten! 
 
Leeftijd en gedrag zijn niet aan elkaar verbonden 
Zodra je vriend ook maar een paar jaartjes jonger is, wordt er door de buitenwereld vaak gedacht dat-ie dan de hersencapaciteit en inlevingsvermogen van een walnoot heeft. Maar leeftijd en gedrag zijn niet aan elkaar verbonden. Jouw jonge god kan net zo slim en verstandig zijn als een man die wat ouder is dan die van jou. 


Het is egostrelend 
Dat jonge hapje (zo noem je hem natuurlijk niet recht in z’n gezicht) heeft maar wel mooi voor jou gekozen en niet voor die topmodellen van een leeftijdsgenoten van ‘m. Jij mag er zeker nog wel zijn en dat bewijst je 5 jaar jongere vriend maar mooi! 
 
Hij probeert je seksueel meer te plezieren
Jij bent wat ouder en kan daardoor meer ervaring hebben dan hij en hij wil natuurlijk niet afdoen aan je vorige sekspartners. Dat jullie net zo goed evenveel partners gehad kunnen hebben, ligt voor hem vaak anders. Jij bent ouder dus de kans dat je meer seks hebt gehad, of dat nu met wisselende partners was of niet, is groter. Echt niet dat hij een downgrade wil zijn. 
 
De kans is groter dat hij wel naar je advies luistert 
Leeftijd staat niet altijd gelijk aan kennis. Maar een oudere vent denkt vaak van wel. Je jongere vriend daarentegen wil nog weleens je advies opvolgen. Heerlijk wanneer een man een keertje naar je luistert en ook nog eens je advies opvolgt! 
 
Beslissingen hoeven minder rationeel te zijn 
Als jij ontslag wilt nemen van die verschrikkelijke baan, staat hij achter je. Hij zal niet meteen op de proppen komen met de huur die je moet betalen zoals je rationele oudere vriend wel. Hij zal gewoon achter je staan en willen dat je dat doet wat je gelukkig maakt. 


Niet verkeerd om naar te kijken  
Jongere mannen geven vaak net een tikkeltje meer om hun uiterlijk. Oudere mannen maakt het soms wat minder uit. Die nemen liever een biertje met een extra grote kapsalon. Je jonge vriend hoeft nog geen bierbuik en benut het sportschoolabonnement wél echt. 
 
Een jong iemand blijft ook niet voor altijd jong
Jong is leuk, maar iemand blijft natuurlijk niet voor altijd jong. Daarom is het prima om een jongere man te daten. Het kan dat hij inderdaad net wat kinderlijker is dan iemand die wat ouder is, maar hij blijft ook niet voor altijd jong en zal echt nog wel opgroeien tot de volwassen vent die jij nodig hebt! 
 
Waarom zou jij wel met een jongere man willen daten?