Seks & relaties / Relaties
Relaties

Waarom we bezette mannen stiekem nog leuker vinden


Stiekeme afspraakjes, jagen op je prooi en genieten van de lusten maar de lasten lekker laten varen. Allemaal ingrediënten die jou tot een vrouw maakt die keer op keer weer op bezette mannen valt. Het is en blijft iets spannends, right?
 
Het liefst ga je natuurlijk voor een man die niet al te hard to get en een beetje bereikbaar is, maar je tuint er iedere keer weer opnieuw in. Jij zoekt het liefst de spanning op en doet graag een beetje extra moeite voor een man. Herkenbaar? Dan zullen we onderstaande situaties je ook wel herkenbaar doen klinken.


Hard to get
Mannen die al bezet zijn, zijn letterlijk en figuurlijk hard to get. Ons oerinstinct vecht voor haar partner, daar houden wij van. Een man die gewoon onbereikbaar is en waar je het eigenlijk niet eens bij hoeft te proberen, blijft het toch waard om een gokje bij te wagen.
 
De moeite waard
Het idee dat de man waar jij als een blok voor bent gevallen door een andere vrouw als de moeite waard wordt gevonden, maakt een man in jouw ogen ‘waardevoller’. Hoe gek dat ook klinkt, een man die al uitverkoren is, wordt vaak als erg aantrekkelijk gezien.
 
Serieuze relatie
Als die knappe, aantrekkelijke en interessante vent dan ook nog eens een hele serieuze en goede relatie heeft, is het al helemaal aan met jouw jacht op die woest aantrekkelijke man. Zijn serieuze relatie is voor jou een soort garantie dat het geen man is die vreemdgaat.

Wel de lusten, niet de lasten
Dat klinkt natuurlijk als muziek in de oren! En precies daarom blijven wij vrouwen maar als een blok voor bezette mannen vallen. De partner van jouw crush mag zorgen voor het wassen van zijn vuile onderbroeken en jij kan in de tussentijd genieten van de lusten.


Bindingsangst it is
Ben jij een vrouw met een flinke partij bindingsangst? Dan is het natuurlijk best wel makkelijk om op een man te vallen die al een relatie heeft. Met deze man zou je namelijk geen relatie kunnen hebben, en dat maakt het minder eng want wat heb je nu eigenlijk te verliezen. Niks!
 
Macht
Als die ene bezette man uiteindelijk toch voor jouw charmes valt en zijn vriendin daarmee bedriegt, geeft dit jou een soort gevoel van macht. Hij kan jou zo ontzettend moeilijk weerstaan, dat hij het ervoor over heeft om zijn vriendin te bedriegen.
  
Spannend
Lange verhaal kort, een bezette man is en blijft spannend. Al die stiekeme afspraakjes extreem geheim moeten doen is toch fantastisch? En zeg nou zelf, gaat hij weg bij zijn vriendin voor jou en hoeft al dat stiekeme gedoe niet meer? Dan is de lol er snel vanaf…
 
Val jij ook iedere keer weer als een blok voor een bezette man?