Dit vinden mannen echte afknappers bij vrouwen

Relaties door Kim

Wij vrouwen zijn sterke, onafhankelijke en sexy wezens. We weten mannen dus ook vaak het hoofd op hol te brengen, maar jammer genoeg niet altijd. Want de volgende dingen vinden mannen toch echt wel flinke afknappers aan vrouwen!

Over het algemeen zijn vrouwen enorm aantrekkelijk voor het mannelijk oog. Maar ook wij hebben soms een paar minpunten, hoewel we het natuurlijk liever niet toegeven. Dus herken jij jezelf in een van de onderstaande punten? Dan is het misschien tijd om dat gedrag iets te veranderen. Want ze houden er echt niet van wanneer vrouwen…


 
… Geen eigen mening hebben. Mannen houden er echt niet van wanneer vrouwen het overal mee eens zijn en altijd dezelfde mening hebben.

… Carrière verslaafd zijn. Passie voor je werk hebben is alleen maar goed, maar sla er niet in door! Hou ook wat tijd over voor je lover en praat niet constant over die nieuwe opdracht die je hebt gekregen. 

… Mannen jaloers proberen te maken. Aandacht vragen door recht voor zijn neus met een ander te gaan dansen? Not done volgens de heren.

… Samen met mister loverlover lekker een potje gaan roddelen. Doe dat maar met je vriendinnen! Hij heeft er echt geen behoefte aan om samen met jou gezellig over die vreselijke nieuwe vriend van je bestie te klessebessen.

… Zichzelf slecht verzorgen. Je hoeft echt niet iedere dag te weken in een bad van rozenblaadjes om je vervolgens in te smeren met amandelolie. Maar je even wassen en een beetje make-up opdoen is echt geen verkeerde keuze!

… Constant doorgaan over je ex. Als hij per ongelijk een keer in een gesprek opduikt, kan dit gebeuren. Maar hou het daarbij! Geen verhalen over wat hij altijd met jou deed en hoe het nu met hem gaat, gewoon niet.

… Negatief praten. Hou het een beetje positief! Niet constant zeuren over wat er allemaal wel niet lekker loopt in je leven, want dan kun je de relatie daar aan gaan toevoegen. 


… De gehele tijd de baas spelen over hem. Laat een man in zijn waarde en loop hem niet constant rond te commanderen. Mannen hechten veel waarde aan respect en dat geef je ze niet echt wanneer ze alles moeten doen wat jij zegt.

… Niet weten hoe ze over hem voelen. Dit vinden ze ook echt een afknapper. Wanneer jij niet zeker bent over je gevoelens voor hem is dit een flinke klap in zijn gezicht, vooral omdat mannen vaak goed weten wat ze willen. 

… Grappen over hem gaan maken. Stiekem even grollen met je vriendin over jullie lovers is geen probleem. Maar doe dit niet waar hij bij zit. 

… Al zijn aandacht willen hebben. Natuurlijk wil iedere vrouw haar man soms ook wel even een avondje voor zichzelf hebben. Je kunt alleen ook overdrijven. Hij wil ook leuke dingen met zijn vrienden doen en soms gewoon even alleen zijn. Geef hem ruimte!

… Ieder moment van de dag berichtjes sturen. Ze houden er dus echt niet van om constant met hun vriendin te appen over hoe het gaat en wat ze doen. Even een berichtje met de vraag hoe het gaat is geen probleem, maar ga hem niet de hele dag door berichtjes sturen.

Waar knap jij op af bij mannen?