Dingen waar vrouwen zich onnodig druk over maken

Lifestyle door Sascha

Vrouwen hebben het maar druk, en dan vooral druk met zich druk maken om toch eigenlijk best wel heel erg onnodige dingen. In de maand november al stressen voor het feit dat je over acht maanden alweer in bikini moet bijvoorbeeld…

 
Vrouwen blijven vrouwen, en vrouwen kunnen zich af en toe nou eenmaal heel erg druk maken om onnodige dingen. Helemaal niet erg, je hebt er alleen jezelf mee. Waarschijnlijk herkent iedere vrouw zich in onderstaande dingen.

Bron

Wat een ander van je vindt

Deze mag absoluut niet ontbreken in dit lijstje, want een vrouw houdt zich constant bezig met wat een ander wellicht van haar vindt. Misschien moeten we in dit opzicht maar eens een voorbeeld nemen aan mannen. Mannen hebben namelijk lak aan wat een ander van ze vindt. Heerlijk!
 
Shit! Bikini tijd
Nog iets waar vrouwen zich ongelooflijk druk om kunnen maken, namelijk de zomer die eraan komt en de bikini’s die daarbij komen kijken. Vetrolletjes, putjes of striae, jij denkt dat iedereen dat allemaal ziet zitten. Welcome to the real world, zelfs Doutzen Kroes heeft nog wel eens een putje in haar ietsje minder goede maanden. Geeft helemaal niks!
 
Niks om aan te trekken
Een vrouw kan er een hele dag van balen als zij zich weer eens beseft dat ze echt helemaal niks heeft om aan te trekken. En dat terwijl jouw kledingkast uitpuilt van alle leuke items die jij hebt aangeschaft. Voor jou zijn die items misschien old news, maar een ander vindt het jou nog steeds geweldig staan. Twijfel er niet teveel aan!
 
Haar wassen
Haren wassen en alles wat daarbij komt kijken is nog een hele klus. Eerst moet het gewassen worden, daarna gaat er een föhn overheen en als laatste wordt er nog een krul- of stijltang doorheen gehaald. Dit vergt heel wat tijd waardoor vrouwen constant aan het hoofdrekenen zijn wanneer hun haar weer gewassen moet worden.


Wat moeten we in godsnaam aandoen

Gaat een vrouw naar haar werk, dan is het al een hele opgave om te bedenken wat er in godsnaam aangetrokken moet worden. Kun je nagaan hoe dat gaat als er een date gaat plaatsvinden. Alsof er een bom ontploft is. Overal liggen kledingstukken na de jacht op de perfecte outfit.
 
Kortaf
Een kortaf berichtje beantwoorden met een ‘is goed’ of een ‘OK’, kun je maar beter laten bij vrouwen. Wij vrouwen denken dan namelijk direct dat er wat aan de hand is. En nee, wij gaan dan niet meteen vragen wat er is, nee wij gaan het eerst overdenken en de meest grote rampscenario’s bedenken die je je maar kunt voorstellen. Doe ons dit niet aan!
 
Whatsapp
Last but not least, die eeuwige twijfel wat je nou terug moet sturen op dat berichtje van die woest aantrekkelijke vent. Mannen vragen zich soms wel eens af of het hard to get gedrag van een vrouw is, wanneer ze een paar uur niet antwoorden. Nee mannen, nee. Dat is puur omdat vrouwen zich vreselijk druk maken om wat ze nou terug moeten sturen.
 
Waar kun jij je als vrouw zijnde zo ongelooflijk druk over maken?