De kleine dingen die verliefd zijn zo fantastisch maakt

Lifestyle door Sascha

Verliefd zijn word je natuurlijk niet zomaar, maar áls je het bent dan is dat het meest fantastische ooit. Het gevoel van vlinders in je buik is een superfijn gevoel, en zo zijn er nog oneindig veel meer dingen wat verliefd zijn zo fantastisch maakt.

 
Alleen al het zitten op een roze wolkje met een roze bril op, is al geweldig. Maar ook het samen slapen en de geluksmomentjes die je krijgt van helemaal hoteldebotel zijn, fantastisch! De volgende kleine dingetjes maken verliefd zijn maar wat fijn.


Een roze bril

Niets is heerlijker dan op een roze wolkje zitten met je roze bril op. Je zou het bijna letterlijk kunnen nemen, want hoteldebotel zijn voelt écht als een wolkje en kijken door een roze bril!
 
Geluksmomentjes
Je hebt van die momentjes waarop je hart een sprongetje maakt en je je weer even intens gelukkig voelt. Verliefd zijn zorgt voor heel wat van deze fijne geluksmomentjes.
 
Hij is er altijd
Zijn al jouw vriendinnen druk met wat dan ook, dan is hij er nog altijd waarmee jij leuke dingetjes kunt doen. Of het nou bankhangen is, of samen een terrasje pakken.


Samen slapen

Alleen slapen is heerlijk hoor, maar samen slapen is nog veel fijner. ’s Avonds lekker warm tegen iemand aankruipen en in zijn armen in slaap vallen. Mmm…
 
Iemand denkt heel veel aan je
Hoe fijn is het idee dat er iemand constant aan jou denkt? Want dat doe je gegarandeerd als je verliefd bent. Niet alleen jij denkt de hele dag aan hem, hij ook aan jou!
 
Lachen is gezond
Lachen is gezond, en laat lachen nou net hetgeen zijn wat je doet wanneer je smoorverliefd bent. Lekker verliefd blijven en lekker veel blijven lachen, hartstikke healthy!


Looks on fleek

Als je verliefd bent, doe je vaak ook een beetje extra moeite voor je looks. Tijdens die single tijden wil de boel nog weleens lichtelijk verslonzen, maar nu ben jij weer back in the game!
 
Genegenheid
Knuffelen met je moeder of je beste vriendin is natuurlijk hartstikke fijn, maar genegenheid krijgen van iemand waar je verliefd op bent, is van een heel ander kaliber en super duper fijn!
 
Vlinders
Naast de roze wolk en de roze bril, komen er ook een aantal vlindertjes kijken bij het verliefd zijn. Ooit het gevoel ervaren dat er vlinders fladderen in je buik? Nee? Nou, het is geweldig!

Welke dingen maken voor jou verliefd zijn zo fantastisch?