Toe aan wat extra vitamientjes? Dan is dit jouw reddende engel (+WIN)

Lifestyle door Ze.nl

Je begint de dag met een lesje yoga, begeeft je in het drukke verkeer naar kantoor en ’s avonds ren je snel door naar dat etentje met vriendinnen. Klinkt als een leuk leven, maar hoe kun je al die ballen in de lucht zien te houden?
 
Een uitdagende baan, een fijne band met familie en vrienden en het liefst ook nog een strakke body. Misschien lastig om dat allemaal te bereiken, maar het is niet onmogelijk, toch? Toch kan een healthy lifestyle nog weleens ondergesneeuwd raken bij al die torenhoge ambities. Een lekkere smoothie is snel gemaakt, maar dan ben je er natuurlijk nog niet. Het Australische merk Swisse dacht er net zo over. Ze hebben er hun missie van gemaakt om zoveel mensen een gezond en gelukkig leven te laten leiden. Dat klinkt ons als muziek in de oren!
 

 
Boost 
Tegenwoordig hebben we nauwelijks meer tijd om te slapen, laat staan om te denken aan die extra vitamientjes in de ochtend. Gelukkig helpt Swisse je daarbij een handje. Dit Australische merk voor multivitaminen en supplementen heeft 22 nieuwe producten op de markt gebracht die je gezondheid een boost geven. Het zijn natuurlijk geen vervangers voor je dagelijkse portie groente en fruit, maar het helpt je wel een handje in de richting. Het kan nét dat verschil maken of je ’s ochtends met een stralende blik de deur uitstapt.

Spice it up
Als ambitieuze vrouw wordt er veel van je verwacht. Met een lekker actief leven, een sociaal leven maar ook een drukke baan schiet die aandacht voor jezelf er nog weleens bij in. Het vergt veel energie om je aandacht bij alle punten in je leven te houden. Herkenbaar? Swisse heeft nu een speciale variant supplementen voor vrouwen om je een duwtje in de richting te geven. Met een dagelijkse dosis Multivitaminen schroef je dat energielevel helemaal op. Who’s ready voor een nieuwe dag?!
 

WIN
Als jouw healthy lifestyle ook wel een oppeppertje kan gebruiken hebben we goed nieuws voor je. We mogen namelijk een halfjaar Multivitaminen VROUW van het Australische welnessmerk Swiss weggeven! Klik hieronder op de 'meedoen-button' als je kans wil maken op het pakket. Deze button is alleen te zien op de desktopversie van de site. Succes!