Waarom mannen houden van vrouwen die Gin Tonic drinken

Single & daten door Kim

Oké dames, trek dat nieuwe jurkje maar uit de kast en doe je sexy hakken aan. Samen met vriendinnen ga jij een avondje mannen versieren. Die geliefde Gin Tonic waar jullie charmant aan gaan nippen, is namelijk een echte mannenversierder!

Het is hartstikke lekker, zo’n frisse Gin Tonic. Dus laten we het bestaan hiervan vieren door er nog een te nemen. Heerlijk zo'n drankje en bovendien zijn de mannen die je ermee aantrekt net zo mjammie. Wie houdt er nou niet van die smeulende blikken die jouw kant op geworpen worden door het mannelijk schoon. Wij hebben een lijstje met redenen waarom mannen knikkende knietjes krijgen van vrouwen met een Gin Tonic! 
 

bron
 
1. Je ben net zo down to earth als die nuchtere Gin Tonic. Je neemt het leven niet te zwaar en daar staat dit drankje symbool voor.

2. Mannen willen een vrouw die het leven leuker maakt, niet zuurder. Dus zet die wijn aan de kant en ga voor de verfrissende Gin Tonic. Je bent wat je drinkt.

3. Die zoete mixjes zijn al lang niet meer voor jou. Je bent classy, net zoals je Gin Tonic.

4. In je little black dress met je sexy hakken weet je iedere man te krijgen. Die Gin Tonic maakt het plaatje helemaal af!

5. Je gaat helemaal mee met de tijd, dat is te zien aan die elegante cocktail in je handen. Gin Tonic is enorm modern en jij dus ook!

6. Gin Tonic is dan misschien fris van smaak, het zijn echte powerdrankjes! Dus ze zijn ideaal voor de echte powervrouw.

7. Daarnaast kun je veel hebben, je drinkt die Gin Tonic alsof het water is dus je moet wel tegen wat kunnen. Er is niets charmant aan dronken de bar uit strompelen, daarom weet jij ook precies wanneer je moet stoppen!

8. De mannen hoeven geen giechelende vrouw te verwachten wanneer ze een gesprek met je aanknopen, dit vinden ze een beetje bedreigend maar ook enorm sexy.

9. Gin Tonic is een echte klassieker en jij dus ook. Sarcastische grappen en droge humor zijn dus helemaal jouw ding. Welke man kan dit nou niet waarderen?

Wanneer vind jij Gin Tonic het lekkerst?