Verschillende soorten single ladies

Lifestyle door Sascha
All the single ladies, now put your hands up! Tussen al die single ladies lopen heel veel verschillende soorten vrijgezellen rond. Van de forever alone-types tot de uitbundige onenightstand vrijgezellen. We kennen ze allemaal.

 
Of je je nou als enige tussen allemaal vrijgezelle vriendinnen bevindt, of dat je er zelf eentje bent. Deze verschillende soorten single ladies kennen we allemaal, right?


De valt-altijd-op-verkeerde-mannen single lady

Tja, deze kennen we allemaal wel. Zo’n single dame die niets te klagen heeft over hoe vaak ze wel niet verliefd wordt, maar wel iedere keer weer op een foute man blijkt te zijn gevallen. Zo’n man waarbij het woord ‘loyaal’ niet in zijn vocabulaire voorkomt…
 
De is-nooit-lang-single single lady
Ook deze kennen we allemaal waarschijnlijk wel: de single vriendin die vaak even vrijgezel is, maar ook snel weer bezet is. Als ze dan eindelijk single is denken we allemaal: perfect, single zijn is ook wel eens goed voor je. Helaas heeft ze twee weken later alweer een new boyfriend.
 
De heeft-een-packt-met-haar-beste-vriend single lady
Omdat het liefdesleven maar op een laag pitje blijft staan en die van je beste vriend toevallig ook, hebben jullie afgesproken om dan maar samen te eindigen. Jullie sluiten een packt waarin jullie afspreken, als jullie dertig zijn en nog steeds single door het leven gaan, samen te trouwen. Gezel!
 
De doet-lekker-veel-aan-one-night-stands single lady
Op dit type single lady zijn menig vriendinnen jaloers. Want hey, af en toe eens flink van bil gaan om vervolgens de volgende dag met je eigen walk of shame weer naar huis te gaan, vindt iedere vrouw toch spannend?


De forever-alone single lady

Zo’n typische single lady die nu toch wel eens gaan twijfelen of ze ooit wel de ware zal vinden en dan maar overstapt op haar nieuwe levensmotto: 'forever alone'. Na jaar in jaar uit onder een date te zijn uitgekomen, ligt de drempel nu wel héél hoog om weer eens wat te ondernemen.
 
De komt-maar-niet-over-haar-ex-heen sexy lady
Tja, ook die heb je ertussen zitten. Een single dame die maar niet over haar ex heen komt en hierdoor ook zeker niet kan beginnen aan een nieuwe relatie. Zonde! Al jouw vriendinnen kunnen beamen dat de mannen voor je in de rij staan. Neem het ervan!
 
De heeft-teveel-en-te-hoge-eisen single lady
Oeps, deze komt iedereen wel heel bekend voor, toch? Te hoge eisen die niet helemaal realistisch meer zijn, waardoor niemand goed genoeg is. Toch zonde want zeg nou zelf: niemand is toch perfect? En dat geeft helemaal niks!
 
Ken jij nog een typische soort single lady?