Waarom je voor een iPad van leapp moet gaan

Lifestyle door Ze.nl
Laten we er geen doekjes om winden: een iPad willen we allemaal wel! Apple-producten zijn niet alleen erg fijn om mee te werken, maar ook nog eens mooi en hip. Maar euh, wie heeft er nou zo ineens zoveel geld te besteden?
 
Of het nu een glanzende iPad of de nieuwste Macbook is: het liefst willen we ze allemaal hebben. Alleen… onze spaarrekening gaat spontaan huilen bij het idee. Voor de echte Apple-fans hebben wij heel goed nieuws, want waarom zou je de volle mep betalen als je ook voor veel minder geld zo'n product kunt kopen? Bij leapp kan dat! 
 

Wij mochten op de Ze-redactie een iPad Air van leapp uitproberen. Wat een fijn product! Je kunt er niet alleen televisie op kijken, de leukste foto's mee maken of spelletjes op doen. Nee, ook kun je met een extra toetsenbord deze iPad Air makkelijk op werk gebruiken. Anyway, helemaal goedgekeurd deze iPad Air van leapp. Wij kwamen tijdens het gebruik achter de volgende redenen waarom jij voor een iPad Air van leapp moet gaan. 

1. Je bespaart een heleboel geld. Laten we eerlijk zijn, producten van Apple zijn erg duur. En dit is helaas niet voor iedereen weggelegd. Voor een gloednieuwe iPad Air ben je al gauw honderden euro's kwijt. Bij leapp is dit niet het geval, zij werken met refurbished producten van Apple. Dit zijn producten die al gebruikt zijn, maar die worden opgeknapt voor een tweede leven. 
 

2. De iPad Air die wij op de redactie binnenkregen was dan wel al gebruikt, maar dit was totaal niet aan het product te zien! leapp zorgt er dus echt voor dat ze goed worden opgeknapt. En op de site zelf kun je dan ook de conditie van het product bekijken. Hoe beter, hoe meer je er dan uiteindelijk voor moet betalen. Maar al met al is het alsnog een schijntje vergeleken met een nieuwe iPad Air. 

3. Op alle producten van leapp zit twee jaar (!) garantie, dus ook op je iPad Air. Bij leapp geen garantie tot de deur! Als er toch iets mis blijkt te zijn wordt dat heel makkelijk en netjes voor je geregeld. Je kunt dus zonder zorgen genieten van jouw nieuwe product. 
 
4. Een iPad Air van leapp is ook nog eens goed voor het milieu. Eerlijk is eerlijk, al die elektronische apparaten die tegenwoordig op de markt komen zijn niet echt best voor het milieu, maar wanneer je een opgeknapt product aanschaft ben je een stukje beter bezig dan degene die een nieuwe iPad Air kopen.
 

 
5. Het is super easy om bij leapp een iPad aan te schaffen. Via de website kijk je welke product het beste bij je past, en welke conditie je wil hebben, en… bestellen maar! Wil je liever je nieuwe iPad Air afhalen? Ook dat kan in één van de 21 vestigingen bij jou in de buurt! 
 
6. De refurbished producten worden gratis bij je thuisbezorgd. Geen gedoe dus met wachten in een computerwinkel tot iemand je komt helpen en ook hoef je niet te sjouwen met je nieuwe product. leapp brengt hem gratis en voor nop bij je thuis, ideaal toch?
 
7. Over de klantenservice zijn we ook erg te spreken. We kwamen ergens niet uit, maar huppa. Daar was gelijk iemand om ons te helpen. Hoe fijn is dat? 

En? Hebben we je overgehaald om een iPad Air bij leapp aan te schaffen?