Fashion
Fashion

Irritaties die iedere jeansliefhebber zal herkennen


Een perfecte jeans is een item dat in geen enkele kledingkast mag ontbreken. Toch kent een jeans maar al teveel struggles waar wij soms best even knettergek van mogen worden. Het uitlubberen of het scheuren bijvoorbeeld, arghhhhh!
 
Jij pakt tegenwoordig de bus om maar niet te hoeven fietsen. Van fietsen krijg je namelijk die eeuwige irritante slijtagescheuren bij je dijen. Helaas mag de fiets vermijden niet baten, want die scheuren zitten er gewoon alsnog binnen een maand!


Camel toe it is!
Een camel toe, de grootste angst bij vrouwen als het aankomt op het dragen van broeken. Zo’n jeans wil nog wel eens afzakken waarna jij hem hevig omhoog hijst om vervolgens voor paal te staan met een giga camel toe. Oeeeps! Dat was niet geheel volgens plan.
 
Eerst passen
Soms heb je van die shopdagen waarbij je gewoon wil shoppen, het wil afrekenen en het thuis zonder getrek en geduw bij de paskamers op je dooie gemakje wil passen. Helaas, zo werkt dat jammer genoeg niet bij een jeans. Negen van de tien keer zit hij toch niet helemaal perfect.
 
Iedere keer weer anders
Eindelijk, na een zoektocht van jaren, heb jij finally dé perfecte jeans gevonden. Zo snel als je kan ren je naar de winkel terug om een tweede te halen; dan heb je hem maar vast. Eenmaal weer thuis aankomen, blijkt het tweede exemplaar toch wel heel anders te zijn. Grrr…
 
Scheur
Nee, dan bedoelen we inderdaad niet de modieuze scheuren bij de knieën maar die verschrikkelijke irritatie slijtagescheuren bij je dijen. Bah. Binnen twee maanden zitten ze er weer en moet jij weer een nieuwe jeans aanschaffen. En je fietst niet eens!


Corrigerend
Hartstikke fijn natuurlijk, die corrigerende jeans die ervoor zorgen dat jouw wintervetje op je buik als sneeuw voor de zon verdwijnt. Helaas verdwijnt ook meteen jouw booty en dat was dan weer niet de bedoeling. Blijkt die perfecte broek toch weer niet zo perfect te zijn.
 
Uitlubberen
En alweer denk je de perfecte jeans te hebben gevonden. ’s Ochtends vroeg vertrek jij helemaal vrolijk met je nieuwe broek naar je werk. Eenmaal aangekomen op je werk is die toch niet zo perfecte jeans compleet uit gelubberd. Heb jij weer!
 
Geen broekzakken of riemgaten
Je hoort het je moeder nog zeggen: “Zit nou eens niet de hele tijd zo te hijsen, doe een riem om!”. Nee mam dat gaat niet, mijn favoriete broek heeft namelijk alweer geen riemgaten. Hetzelfde geldt voor broekzakken, als je ze niet hebt dan heb je ze opeens nodig.
 
Booty
Ben jij gezegend met een flinke bilpartij? Good for you! Er zit alleen wel één nadeel aan. Mooie, ronde billen passen namelijk niet altijd even goed in zo’n strakke jeans helaas. Zo kan hij nog zo mooi om je benen heen vallen, billen willen nou eenmaal niet altijd meewerken.
 
Komen deze jeans struggles jou ook bekend voor?