Seks & relaties / Single & daten
Single & daten

Tekenen dat jij de vent bent in de relatie

Het nummer ‘I Don’t Need A Man’ van The Pussycat Dolls lijkt jou op het lijf te zijn geschreven. Met een afgezakte broek onder je kont en een knoedel op je hoofd fix je die lekke band wel even. Je lijkt soms net een vent!
 
Je lover is er inmiddels wel aan gewend dat hij het niet moet wagen om de baas over je te spelen. Leuk zo'n relatie, maar eigenwijs als je bent wil je alles op jouw manier doen. Voor jou geen standaard relatie waarbij je als een poppetje aan zijn arm hangt. Niks mis met de mensen die zich hier gelukkig bij voelen, maar jij doet dat lekker op je eigen manier, als een kerel! Dit zijn de tekenen dat je de vent bent in je relatie. 

 
Onafhankelijk
Eigenlijk heb jij überhaupt geen man nodig, maar het maakt het leven wel een stukje gezelliger. Je doet alles lekker op je eigen manier en je lover moet daar maar mee dealen. Een kerel moet iets toevoegen aan je leven, maar hij moet niet je leven zijn. Dit is zo'n beetje jouw vaste motto bij elke relatie. Je hebt nog nét geen eigen kamertje in het huis waar je je terug kan trekken en geen man mag komen.
 
Fix this
Als er iets in huis opgeknapt moet worden roepen de meeste vrouwen als eerste de hulp van hun vent in. Een kapot lampje, een nieuwe boekenplank of het in elkaar zetten van een nieuw kastje: de meeste chicks kijken hiervoor hun lover lief aan. Maar voor jou is dat wel anders, jij pakt liever zélf dat keukentrapje om het lampje in de keuken te vervangen. 'Zelluf doen' is niet alleen iets voor kinderen.


Op de man af
De meeste mannen zijn echte jagers, maar jij vindt het ook heerlijk om een leuke guy aan de haak te slaan. Groot gelijk, want waarom zou je gaan zitten wachten tot de ware Jacob op zijn witte paard voorbij komt hobbelen? Niets voor jou, je stapt liever op een leuke vent af als je hem wil laten merken dat je interesse hebt. Zo heb je ook mister loverlover veroverd. You rock!

Sexy time
Een potje rampetampen zonder een spetterend orgasme is niks voor jou. Je lijkt af en toe net een vent, zo gefocust ben je op een tenenkrullende eindshow. Niets mis mee, jij kent je eigen lichaam gewoon heel goed en weet welke plekjes een man moet bespelen om jou in de zevende hemel te brengen. Je verlangt dan ook van je lover dat hij doorgaat tot jij ook een orgasme hebt beleefd.
 

Goudgele rakker
Waar de meeste dames op een terrasje standaard voor een rosé of een glas witte wijn gaan, bestel jij altijd een ijskoud biertje. Je vriendinnen verklaren je voor gek, maar je kan er niks aan doen dat je dol bent op de goudgele rakkers. Samen met je kerel trek je ook regelmatig een blikje open. Cheers!
 
Sporty girl
Eerlijk is eerlijk, al die koude pilsjes en voordeelverpakkingen chocola doen niet veel goeds voor je figuur. Gelukkig heb je een abonnement op de sportschool waar je die eeuwige kilo's er keihard weer vanaf kan trainen. Lekker eten is jou op het lijf geschreven, maar de vetverbranding komt niet vanzelf op gang. Wanneer je kerel 's avonds uitbuikt voor de televisie ren jij nog even een extra rondje in het park. 

Voel jij je weleens de vent in je relatie?