Sofie?s Single Leven: Omgekeerde wereld

Single & daten door Sofie
Als single vrouw maak je de gekste dingen mee. Soms voel je je alleen, maar aan de andere kant kun je lekker doen waar je zin in hebt. Sofie is een single twenty-something en ze neemt je mee in de meest gekke momenten van haar leven.
 
“De eerste keer dat ik via een datingapp een afspraakje had was echt een fiasco, zoals je wel hebt kunnen lezen in mijn eerste column. Jemig, wat baalde ik dat die jongen nauwelijks op zijn foto’s leek en ook nog eens hartstikke zelfingenomen was. Na deze rampzalige vuurdoop ontmoette ik online nog een paar jongens waarmee ik leuke gesprekken had. Stuk voor stuk leuke guys hoor, maar that's all. Dat die klik met de meeste mannen ver te zoeken is ondervond ik ook een paar weken geleden.”  
 
 
Kieskeurig
“Na die vreselijke koffiedate met de narcist was ik huiverig om een nieuw afspraakje te maken via een datingapp. De jongens die hierop probeerden aan te sturen wees ik af, maar dat kan ook komen omdat ik ze niet aantrekkelijk genoeg vond. Is dat oppervlakkig? Yep, maar aan de andere kant ben ik niet echt op zoek naar een nieuwe relatie, dus waarom mag ik dan niet kieskeurig zijn? Na een poosje sprak Thomas me aan. Zijn profielfoto’s logen er niet om, wat een lekkerding! Een paar dagen flirten en elkaar foto's sturen later spraken we af voor een drankje. Oh boy..."

Knikkende knieën
“Thomas woonde een uurtje van mij vandaan, dus op een zaterdagmiddag pakte ik bloednerveus de trein. Tijdens de reis haalde ik me wel honderd verschillende scenario’s voor ogen hoe de date zou verlopen. Op van de zenuwen dribbelde ik een uur later de trein uit, op zoek naar Thomas. Zoals afgesproken stond hij aan het einde van de stationshal te wachten. Met zijn armen over elkaar geslagen en een halve glimlach op zijn gezicht wachtte hij tot ik naar hem toe was gelopen. Ik kreeg spontaan knikkende knieën, want jemig, Thomas zag er wél net zo uit als op zijn foto’s, eigenlijk nog veel knapper!”
 
Compleet doorweekt
“Het was heerlijk weer, dus besloten we lekker rond te slenteren in de stad. Mijn enthousiaste gevoel verdween snel toen het keihard begon te stortregenen. Binnen no time waren we compleet doorweekt. Thomas vroeg of ik bij hem wilde douchen, zodat hij mijn kleren voor me in de droger kon doen. Op dat moment leek dat me het beste idee ever, maar achteraf begrijp ik ook wel dat hij door die stortbui zijn kans schoon zag. Dat werd me helemaal duidelijk toen we in zijn appartement aankwamen. Hij had naast de douche netjes een joggingsbroek en trui voor me klaargelegd, maar die heb ik niet lang aangehad.”
 

Bron
 
Overal handen
“Toen ik de woonkamer inliep gaf Thomas me zwijgend een flesje bier aan. Ik nam een paar slokken en ondertussen gleden zijn ogen van top tot teen over mijn lichaam. Blijkbaar beviel het wat hij zag, want hij pakte het flesje weer uit mijn hand en zette het op de salontafel. Zoenen kon hij niet echt, maar dat maakte me niet zoveel uit. Ik vond het enorm spannend waar we mee bezig waren, vooral toen zijn handen niet alleen over mijn kleren gleden, maar ook eronder. De vraag of ik dit wel wilde schoot al door mijn hoofd vanaf het moment dat we begonnen te zoenen, maar veel tijd om daarover na te denken had ik niet meer. Thomas dirigeerde me namelijk zachtjes richting zijn slaapkamer."   
 
Sexy time
"De seks was spannend, maar niet heel bijzonder. Ik ben altijd het meisje geweest die van de ene serieuze relatie in de ander rolde, en dat was dit duidelijk niet. Thomas vond zichzelf vooral heel sexy in bed, maar eerlijk is eerlijk, opwindend was het wel. Toch kon ik me niet goed genoeg ontspannen voor een spetterend einde en dat leek mijn date zich behoorlijk aan te trekken. Toen we na onze vrijpartij een biertje dronken op zijn bank vroeg hij me een paar keer of ik bij mijn vorige bedpartners ook moeite had met klaarkomen, maar mooi niet dat ik hem dat aan zijn neus ging hangen!"
 
Lekker uitwaaien
"Bizar genoeg vroeg Thomas me na een paar drankjes mee uiteten. Ik stemde er op de een of andere manier in, dus aten we een pizza bij een tentje om de hoek. Tijdens het eten stelde hij voor om de dag af te sluiten op het dichtstbijzijnde strand. Eerst seks, dan uiteten en tot slot nog naar het strand?! Raarder had deze date niet kunnen verlopen! Het werd eigenlijk alleen maar gekker, want op het strand gedroeg Thomas zich als mijn vriendje en probeerde hij me constant te zoenen. Na een half uurtje had ik er genoeg van en maakte ik hem duidelijk dat ik het een leuke dag vond, maar ook niet meer dan dat. Ik denk dat dit afspraakje wel als de vreemdste ooit de boeken in gaat.”

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Meet Sofie: 26 jaar en ze heeft net haar diploma Journalistiek in de pocket. Ze is een ambitieuze Amsterdamse chick die net de eerste stapjes binnen haar droomcarrière heeft gezet. Om de week neemt ze je mee in haar avonturen als single lady. En ja, dat zijn er nogal wat!