Lifestyle
Lifestyle

Zo zien mannen en vrouwen elkaar het liefst

Mannen in pak naar hun werk of in een gelikte outfit een avondje stappen. Vrouwen in een mantelpakje naar werk of een avondje uit in een little black dress. Toch niet! Basic outfits, tatoeages en speels flirten met je haren it is!
 
Een landelijk onderzoek werd uitgevoerd door een dating app, genaamd TrulyMadly. Met een bereik van 7.000 gebruikers tussen de leeftijdsgroep van 18 tot 30 werd het groots aangepakt. Wij waren zeer verrast toen we erachter kwamen hoe mannen en vrouwen elkaar nou echt op hun mooist vinden.


Initiatief nemen
Guess what… Maar liefst 62 procent van de vrouwen gaf toe weleens de eerste stap te hebben gezet binnen de wonderen van de datingwereld. Daar komt bij dat 88 procent van de mannen het fantastisch vindt als een vrouw de touwtjes in handen neemt. Sterker nog, mannen noemen initiatief nemende vrouwen ‘hot’! Als het aankomt op de rekening betalen op de eerste date, zegt 45 procent van de vrouwen dat mannen dit horen te doen. Wij hadden stiekem wel een hoger percentage verwacht!
 
Let’s go for basic
Maar er is nog meer! Volgens maar liefst 91 procent (wowie!) van de vrouwen zien zij een man toch nog altijd het liefst in een lekker nonchie wit t-shirt en een gewone blauwe jeans. Ook kwam uit het onderzoek naar voren dat 62 procent van de vrouwen niet opzettelijk flirt wanneer ze met hun haar spelen. Mannen daarentegen laten met zo’n 80 procent weten dit toch wel erg aantrekkelijk te vinden. Lekker blijven doen dus ladies!
 
Tatoeages it is!
Ook deze zagen we niet helemaal aankomen: Volgens 83 procent van de vrouwen is een man met tatoeages woest aantrekkelijk. Vrouwen met tatoeages kunnen er ook wat van, want maar liefst 89 van de mannen vindt een vrouw met tatoeages ‘hot’. Ook bleek dat mannen en vrouwen voordat ze op date gaan toch eerst even elkaars social media accounts checken. De vrouwen staan hiermee op zo’n 58 procent, en de mannen zitten daar iets onder met zo’n 51 procent. Oh en last but not least, een slechte adem bleek voor zowel mannen als vrouwen een flinke domper. Tandjes poetsen dus!
 
Had jij deze percentages aan zien komen?