Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

Gedachtes die iedereen heeft tijdens het wandelen door de Ikea


Een walhalla gevuld met fijne meubeltjes, woon hebbedingetjes en niet te vergeten de Zweedse gehaktballetjes. Je kunt er uren wandelen en met lege handen het woonparadijs verlaten komt maar weinig voor. We hebben het natuurlijk over de Ikea!
 
Er bestaan nog maar weinig mensen op deze aardbol die de Ikea nog nooit vanbinnen hebben gezien. En dat is vrij logisch want de Ikea is het meest fantastische plekje om te vertoeven op je vrije dagje. Onderstaande gedachtes heeft waarschijnlijk iedereen tijdens een bezoekje aan het meubelwalhalla!


1. ''Ik ga alleen even nieuwe kaarsjes halen.'' 
Ja. Leuk geprobeerd, maar dit is bijna nooit het geval. Je moet gewoon even die showroom door lopen om inspiratie op te doen voor je toekomstige huisje. Vervolgens moet je ook echt wel even langs het restaurant en eenmaal in het gigantische magazijn aangekomen vind je ook weer te veel leuke dingen. Oeps!
 
2. ''Wat heeft die bank een grappige naam!''
De Ikea is dé plek om helemaal in een deuk te liggen om grappige namen van de spullen. Je voelt je weer helemaal kind door de namen op een zo grappig mogelijke manier uit te spreken. Misschien een leuk idee om eens met je beste vriendin naar de Ikea te gaan en dit te testen?
 
3. ''Ik heb zo'n trek in gehaktballetjes.'' 
De famous Zweedse gehaktballetjes kan je toch niet overslaan. De meningen zijn erover verdeelt, zijn ze super lekker of echt niet weg te krijgen? Gelukkig heeft de Ikea nog veel meer lekkere gerechten in het restaurant, dus keus voor iedereen.
 
4. ''Gangpad 15, stelling 30, vak 29.'' 
Ehh, waar dan? Een product zoeken in het magazijn van Ikea kan nog wel eens een uitdaging zijn. Het is allemaal zo groot en zo hoog en er is zo veel te zien. Daarom kan het soms even duren voordat je je geliefde nieuwe bureaustoel hebt gevonden. Don't give up, je bent er bijna.
 
5. ''Wat een lange rij voor de kassa's.''
En dan kom je ook nog eens terecht achter die vrouw met twee winkelwagens vol. Je staat gerust 20 minuten in de rij bij de kassa's. En dat voor iets waar je eigenlijk niet eens voor naar de Ikea ging.
 
6. ''Pardon? 237 euro?'' 
Ikea heeft veel voordelige spulletjes, maar als je dan heel veel koopt is het ineens een stuk minder voordelig. Voortaan misschien toch echt alleen kopen wat er op je lijstje staat.
 
Ben jij benieuwd naar nog meer Ikea gedachtes? Lees het dan hier op Girlscene.nl!