Battle of the sexes: wie zuigt er beter?

Lifestyle door Redactie Ze.nl
Hoe menig vrouw tegen stofzuigen aankijkt..? Als iets dat zuigt. Wanneer het huis weer aan kant moet gemaakt, halen we de stofzuiger vaak met tegenzin uit de kast. Dat terwijl stofzuigen wel degelijk leuk kan zijn! 
 
Als we het onderwerp stofzuigen op de redactie aanhalen, gaat dat vaak niet gepaard met de meest opwekkende geluiden. Stofzuigen is voor ons best een karweitje waar we tegenaan kijken. Staan we weer onhandig te doen met het snoer van de stofzuiger, kunnen we net niet in dat ene hoekje zuigen. Géweldig. LG nodigde hoofdredactrice Vera en redactrice Sabine daarom uit om te laten zien dat het veel makkelijker kan. En ook niet geheel onbelangrijk: dat het veel leuker kan! 
 
 
Vrouwen versus mannen  
Bij het binnentreden van het gebouw waar het LG-event werd gehouden, stonden we meteen oog in oog met een heus parcours. Hoewel we er nog geen uitleg over hadden gehad, werd ons al meteen duidelijk dat wij dat parcours moesten afleggen. En inderdaad! Samen met de vrouwelijke en mannelijke aanwezigen, zouden we wel even uitvechten wie er beter stofzuigt. Mannen of vrouwen? 
 
Met stofzuigers racen klinkt best als een flinke uitdaging, maar doordat de allernieuwste stofzuiger van LG, de LG CordZero™, niet hoeft worden ingeplugd in het stopcontact, kun je er perfect mee rond racen! De aanwezige mannen en vrouwen verzamelden zich al snel voor de start. De mannen stonden te popelen om met hun LG CordZero aan de race te beginnen. Waren ze ook maar zo enthousiast over zuigen in het huis... Misschien dat de race hun behoefte naar stofzuigen in huis vergroot. We can only hope! 
 

 
De race der racen 
Nadat het spits werd afgebeten, was het al snel aan Vera om de race aan te gaan. Bij het startsignaal schiet Vera fanatiek naar voren, trouw gevolgd door haar LG CordZero die letterlijk het vuile klusje wel even voor haar klaarde. De hindernissen werden in volle vaart gepasseerd en na een zenuwslopende race, finishte de hoofdredactrice het eerst. We hadden uiteraard niet anders verwacht.
 
Nadat alle teams over de finish kwamen, was het tijd voor de uitslag. Wie had het er het beste vanaf gebracht? Mogen wij een drumroll…? Inderdaad, de vrouwen! Maar dat was niet de enige winst. De LG CordZero had onze hartjes ook gewonnen. Wat een fantastische stofzuiger! Dit geweldige staaltje moderne technologie maakt geen gebruik van een snoer dat moet worden ingeplugd in een stopcontact én volgt je bovendien ook nog eens waardoor je niet aan de slang hoeft te sjorren. Zo hoef je wanneer je braaf je woonkamer stofzuigt, niet steeds je stofzuigersnoer van het ene in het andere stopcontact pluggen. Hierdoor ben je natuurlijk ook veel sneller klaar met stofzuigen. Ideaal! 

 

Wil je meer weten over deze geweldige stofzuiger? Kijk dan op de website van LG