ZeTest: 5 voordelen van wassen met een LG wasmachine

Vrije tijd door Redactie Ze.nl
 
Soms krijg je rare verzoekjes in je mailbox. Maar van rare verzoekjes kijken we niet meer zo snel op. Of we de nieuwe LG -F14U1TBS2 wasmachine wilden testen. Maar natuurlijk! Nog op zoek naar een goede machine voor jouw kleren? Lees dan verder.
 
Want nadat de wasmachine door de monteuren van LG vast was gekoppeld, begon het grote wasavontuur. Hoe zou-ie bevallen? We verklappen het vast: heel goed! Maar waarom dan? Vanwege onderstaande vijf voordelen.
 
 
1. Turn the music on!
Naast het mooie design en display van de LG-wasmachine (wel like!), beschikt hij ook over leuke tunes. Een vrolijk muziekje wanneer je hem opstart en wanneer je wasje klaar is. Nou als dat het wassen toch  niet leuk maakt, weten wij het ook niet meer.
 
2. TurboWash bespaart tot 45% energie 
Met de TurboWash-functie op deze LG-wasmachine wordt er tijdens de was schoon water van boven toegevoegd aan het wasproces, daardoor wordt vuil en wasmiddel eenvoudiger uit de kleding gehaald en afgevoerd. Dat betekent dat je dus na het sporten met een kort wasprogramma je stinkende sportwas meteen helemaal schoon hebt. Normaal spaarden we sportwas altijd op, omdat het zonde is om een heel programma – wat normaal minimaal anderhalf uur duurt - te draaien voor één outfit. Maar die geur van de was wordt er natuurlijk niet beter op naarmate het langer blijft liggen (iewl)... Een dikke thumbs up voor deze functie dus! 
 
 
3. TrueStream technologie
De TrueStream technologie, die echte stoom in je kleding blaast, zorgt ervoor dat het vuil, de geurtjes en de kreukels uit je kleding verdwijnen. De kwaliteit en zachtheid van je stoffen blijft zo behouden. Zeker na het programma delicates: een wasprogramma van minder dan een halfuur zorgde dat een deels wollen broek en een deels satijnen jurk (die samen een hele nacht op stap waren geweest en dus helemaal naar rook stonken) weer helemaal fris waren. Normaal moet dit twee keer gewassen worden of een week buiten hangen. Dus hier worden we heel blij van! 
 
4. De LG Laundry-app
En nu de meest hippe en high tech functie van deze machine: met Near Field Communication (NFC) kun je via je smartphone en de LG Laundy app communiceren met je wasmachine! Zo kun je nieuwe wasprogramma’s downloaden en deze via NFC naar je wasmachine sturen. De app heeft sowieso allemaal tips betreft wassen en vlekverwijdering. Of het nu om je foundation of chocoladevlekken gaat; heel handig voor de knoeiers onder ons. Ook kun je via deze app met SmartDiagnosis eventuele problemen in je wasmachine opsporen en deze laten verhelpen. 
 
 
5. Simpel display: een kind (je man) kan de was doen!
Naast alle deze foefjes en spannende achterliggende technologie is het display van de machine vrij simpel. Het volledig uitgeschreven programma met termen als sportkleding, mix, donkere was, katoen en delicaten is vrij duidelijk voor iedereen en laat weinig ruimte voor fouten. Daarnaast is hij energiebesparend ingesteld met lage temperaturen als standaardinstelling bij ieder programma. Automatisch pakt hij nooit hoger dan 40 graden, waardoor er eigenlijk vrij weinig mis kan gaan. Kun je zelfs een kin- euh… je man de was laten doen. 
 
Wil je zelf ook beschikken over deze LG wasmachine, bekijk dan hier de aanbieders. 

Dit is een gesponsord artikel.