Waarom kale mannen supersexy zijn

Beauty door Sascha
Oeffff, laten we eerlijk zijn... Mannen als Humberto Tan, Vin Diesel, Bruce Willis en Jason Statham zijn toch woest aantrekkelijke kale mannen? Twijfel niet langer om op date te gaan met een kale man, ze zijn namelijk supersexy!

 
Geen grijze haren, geen overvolle doucheputjes en een verzorgd uiterlijk. We hebben het natuurlijk over kale mannen. Wij hebben even opgesomd waarom kale mannen gewoon extreem sexy zijn!


Grown up

Tja, er is niets meer volwassen dan je haren verliezen, toch? Daarom komen kale mannen altijd extra volwassen over en wij vrouwen houden nou eenmaal van grown up men.
 
Baarden
Tegenwoordig zijn baarden iets wat vrouwen steeds aantrekkelijker vinden. Weleens een kale vent met een sexy baard gezien? Nee? Nou die zijn dus absoluut aantrekkelijk!
 
Lekker mannelijk
Kale mannen zijn lekker mannelijk want als we allemaal even heel eerlijk zijn vinden we van die gladjakkers die in de weer zijn met gel voor ieder geperfectioneerd lokje not so sexy
 
Sexy
Kale mannen hebben nou eenmaal niks om zich achter te verschuilen, what you see is what you get. En daarom zijn ze dus hartstikke sexy!
 
Bijzonder
Er lopen niet zoveel kale mannen rond en daarom zijn ze leuk. Verder loopt iedereen met een bos haren, dat is ook weer zo standaard, toch? Kale mannen zijn uniek!

Testosteron

Kijk maar gewoon even naar Vin Diesel, verder hoeven wij hier denk ik weinig meer aan toe te voegen…


It’s all about the eyes

Vrouwen zijn gewend om als eerste naar het kapsel van een man te kijken. Is die niet goed, dan is het alweer een no go. Maar bij kale mannen kijk je meteen naar die mooie kijkers!
 
Hoeden, petjes en mutsen
Over het algemeen vinden vrouwen mannen met een hoed, pet of muts op maar wat sexy. En laten deze hoofddeksels nou net supersexy staan bij een kale man.
 
Verzorgend
Wil je een mooi kaal hoofd goed bijhouden, dan vergt dat nog best wat tijd. Als hij daar de moeite voor neemt, zal hij zichzelf verder ook goed verzorgen. Wij houden van verzorgde mannen!
 
Nooit een bad hairday
Tja, als iemand op de eerste date te kampen heeft met een bad hairday, dan wil dat nog weleens een afknapper zijn. Daar hebben kale mannen geluk mee, nooit een bad hairday!
 
Forever young
Kale mannen hebben geen grijze haren en blijven dus lang jong! Natuurlijk, grijze haren kunnen hartstikke mooi zijn, maar we hebben natuurlijk liever een lekkere, frisse, jonge vent.
 
PS.
Last but not least, ook mannenharen vind je net als vrouwenharen overal terug, maar niet bij kale mannen! Geen vieze haren in het doucheputje. Heerlijk!
 
Vind jij kale mannen ook zo woest aantrekkelijk?