Als hij deze dingen doet is hij je zeker trouw

Relaties door Elsemieke
Liefde maakt compleet blind, want als je helemaal hoteldebotel bent kan je vaak nauwelijks meer helder nadenken. Ben jij eigenlijk wel de enige aan wie mister loverlover zijn oneindige liefde heeft verklaard? We helpen je een handje!
 
Als je totally in love bent op de leukste vent van de wereld ben je tegelijkertijd ook hartstikke kwetsbaar. Aan de ene kant is dat natuurlijk heel erg eng omdat je elk moment gekwetst kunt worden, zeker als je lover helemaal niet zo trouw is als je dacht. In een fijne relatie vertrouw je elkaar al op elk vlak, maar het is altijd handig om een keertje extra te checken of het wel goed zit tussen jullie. Wanneer hij een van deze dingen doet is hij je zeker trouw!


Bron
 
1. Hij vertelt je regelmatig hoe belangrijk je voor hem bent en heeft er geen moeite mee om dé vier woordjes uit te spreken: ik hou van je. Nee, affectie tonen is peanuts voor hem omdat hij stapelgek op je is. 
 
2. Je lover spreekt niet alleen tegen jou uit hoe belangrijk je voor hem bent, maar hij vertelt dit ook aan iedereen die het horen wil. Hij schaamt zich niet om aan de buitenwereld te laten merken dat hoe gelukkig hij is. 
 
3. Hij vergeet belangrijke dagen in jullie relatie niet. Jullie mijlpalen gaan niet ongemerkt aan hem voorbij, daar maakt hij gewoon tijd voor. Het liefst neemt je vent nog iets voor je mee, maar anders laat hij sowieso weten dat hij aan je denkt. Cute!
 
4. Je liefje luistert naar alles wat je bezighoudt zonder te oordelen. En vervolgens kan je erop vertrouwen dat het tussen jullie blijft, want hij houdt zich aan zijn woord. Jouw struggles doet een trouwe vent niet af als typische vrouwenproblemen.
 

Bron
 
5. Hij zet jou op nummer één in de slaapkamer. Hij vindt het belangrijk dat jij ook geniet van de seks en dat hij niet als enige aan zijn trekken komt. Het draait niet alleen om zijn tampeloeres maar ook om jouw voortuintje. 

6. Hij vindt het no problemo om je mee te nemen naar zijn vrienden en familie. Bij belangrijke verjaardagen en feestjes neemt hij je gewoon lekker mee. Je vent is niet bang om jou aan je zijde te hebben, hij is er juist trots op.
 
7. Hij accepteert dat je een eigen leven hebt. Dingen samen doen is leuk, maar als jij een avondje wil stappen met je vriendinnen is dat ook prima. Vice versa geldt dat net zo, jij laat hem vrij als hij wat leuks wil doen. 
 
8. Je boyfriend vertelt je altijd waar hij mee zit. Dat mannen niet over hun gevoelens praten, daar kan hij niks mee. Als hij ergens mee zit ben jij de eerste die hij belt. Natuurlijk willen we graag een sterke vent die ons beschermd, maar een vent die niet alles voor zichzelf houdt willen we ook wel. 

Denk jij dat jouw lover je trouw is?