Fashion / Cadeaus & hebbedingetjes
Cadeaus & hebbedingetjes

De leukste tips om je partner te verrassen

Wanneer je je vriend recht voor z’n raap vraagt wat hij graag voor zijn verjaardag wil, haalt hij vaak nonchalant zijn schouders op. Dat weet-ie zelf ook niet. Daar heb jij helaas niet zoveel aan. Gelukkig kun je met deze tips je partner alsnog verrassen! 
 
Gezellig een dagje weg? Geen inspiratie voor zijn verjaardagscadeau? Of verras je geliefde en zorg ervoor dat je er zelf geweldig uit ziet! Lees deze tips en verras jouw partner. 
 
Zorg voor het wow-effect met Didi
De nieuwe collectie van het Nederlandse modemerk Didi verrast telkens weer. Zij nemen je deze zomer mee in een Indische flow. Betovert door Batik: een eeuwenoude ambacht met een Didi-touch. Spannend kleurgebruik, verfijnde en comfortabele texturen en bijzondere 'sarong kabaja'-silhouetten. Laat je inspireren door het nieuwe lookbook van Didi en kies alvast jouw zomerfavorieten. Bekijk hier het magazine en laat je inspireren! 

 
Ga een weekendje weg bij Bungalow.Net 
Bij Bungalow.net vind je villa’s in alle soorten en maten. De ideale vakantiebestemming in Europa voor het hele gezin of met familie en vrienden. Een vakantie met een beetje extra. Enjoy every moment! Bezoek snel Bungalow.Net om inspiratie op te doen!  

 
Zie er elke dag stralend uit met Liquid Gold
De wereldwijde bestseller Liquid Gold van ALPHA-H is een krachtige 4-in-1 product dat fungeert als tonic, serum, moisturizer en exfoliant en werkt als overnight facial. Het geeft meteen een zichtbaar effect de volgende ochtend. Fijn voor je huid en portemonnee en ideaal voor wie ’s avonds geen zin heeft in een uitgebreid beauty ritueel. Je hebt niet alleen een stralende huid, maar houdt ook nog eens extra tijd over voor je partner. Hier vind je meer info! 

 
Samen een dagje relaxen bij Omega Spa en Wellness
Deze zomer wordt geweldig! Tot en met 6 juni koop je een 4 weken onbeperkte saunakaart die geldig is t/m 21 september 2016. Bij mooi weer lig je heerlijk in de bijna tropische tuin en maak je gebruik van de zwembaden en zwemvijver. Typisch Nederlands is het weer soms ook wat minder.. Zoek dan de ontspanning en rust op van de warme saunafaciliteiten. Je kan zoveel kaarten kopen als je wilt voor 6 juni 2016. Klik hier voor meer informatie.

 
Ga er een avondje op uit naar de horrormusical Sweeney Todd
In Amsterdam is momenteel de bloederige horrormusical Sweeney Todd te zien. Met o.a. René van Kooten als de Nederlandse Johnny Depp die als wraakzuchtige barbier zijn klanten de keel doorsnijdt. Zijn onderbuurvrouw (Vera Mann) verwerkt de lichamen tot pasteitjes. Verras je partner, maar ook jezelf, met deze smakelijke musical vol humor en horror. Tickets zijn hier verkrijgbaar vanaf €17,50. 
 
 
Hoe verras jij je partner het liefst?