Beauty / Lichaam
Lichaam

Waarom er niets mis is met dat extra vetrolletje

Al jaren zitten ze in de weg, die irritante vetjes boven onze broekrand. Alhoewel we ze liever kwijt dan rijk zijn, schieten we met klagen niet veel op. Daarom kunnen we onze zorgvuldig gevormde kwabjes maar beter gewoon accepteren.
 
Met de zomer voor de deur, vervloek je ze meer dan ooit: die vervelende vetrolletjes. Als je echt graag van je lovehandles af wil dan hebben we twee adviezen: minder eten en meer bewegen. Geniet je net zoals wij maar iets te graag van al het lekkers op de wereld? Maar loop je toch altijd te klagen over die extra kilo's op de weegschaal? Dan is het misschien goed om daar eens mee te stoppen. Want ook al haat je ze intens, die rollen verdienen best een beetje liefde.


Zie het als mooie herinneringen. Je geniet graag van het leven en voor jou is dat vaak een combinatie van lekker eten met leuke mensen. Ben & Jerry’s filmavondje met je vriendinnen, taartjes bij je oma en uitgebreide ontbijtjes van je lover. Die vetrolletjes zijn gewoon een herinnering aan al deze eetfestijnen. Koester de mooie momenten.
 
Hey, dat extra laagje vet is best functioneel. Het beschermt je namelijk tegen de kou. Heel handig met al die ijzige temperaturen hier in Nederland.
 
Je vriend vindt je buikje zo lekker zacht. Hoewel wij dromen van een afgetrainde blokjesbuik, is je boyfriend waarschijnlijk hartstikke blij met jouw schattige zachte belly.We hebben 24/7 een soort van airbag om ons heen. Ben jij ook zo’n kluns die nog struikelt over haar eigen voeten? Dan ben je dat extra vetrolletje waarschijnlijk dankbaar, want het maakt de landing van je zoveelste valpartij toch een heel stuk zachter.

We hebben gewoon nét iets meer om van te houden.

Shake what your mama gave ya! Op de dansvloer zijn onze kwabjes een fantastische accessoire, want wij hebben er absoluut geen moeite mee om met onze billen te schudden.

Ben jij blij met je lichaam?