Lifestyle
Lifestyle

Bring back the memories met de smaakjes van Canei


Met die fijne temperaturen schiet ons enthousiasme voor zomeravondjes omhoog. We kunnen niet wachten tot we avonden in het park kunnen doorbrengen. Zonnebril op je hoofd, je beste vriendinnen en een wijntje in je hand: who needs more? 
 
Je tienertijd stond ongetwijfeld bekend om de gezellige avondjes met vriendinnen waarbij de wijn rijkelijk vloeide. Als beginnende wijndrinkers vonden we het belangrijk dat de wijn lekker en zoet was. Meestal kwam je dan al snel bij Canei uit en daarmee werd de avond sowieso een succes. Inmiddels is je favoriete drankje misschien wel vervangen door iets anders. Dat is eigenlijk hartstikke zonde, want er bestaat ongetwijfeld ook een variant die bij je smaak van nu past. De namen ‘Frizini’ en ‘Cocktail’ klinken ons als muziek in de oren!
 
 
Bring back the memories
Gek eigenlijk dat dit bubbly drankje een beetje in de vergetelheid is geraakt, want het is een lekker fris wijntje met een fruitige smaak. En het leukste is: er zit een laag alcoholpercentage in. Ideaal dus voor hete zomeravondjes en barbecues in het park als je geen zin hebt om al te tipsy te worden. Om de leuke herinneringen weer terug te toveren heeft Canei bijvoorbeeld de smaken Frizini en Cocktail voor je in petto, die je allebei ook weer in verschillende variaties kunt krijgen. Wat dacht je van de zoete Cherry of juist de meer citroenachtige Limonsecco? Er valt genoeg te proeven!

Lekker genieten
Don't blame us, maar wij houden wel van een wijntje op zijn tijd. Natuurlijk zijn we ook bezig om nog voor de zomer die bikini body te kweken, maar hé, er moet ook genoten worden toch? En hoe kan dat beter dan met de voetjes in het water en een koud glas Forest Fruit Frizini in je handen, onze favoriete smaak! Of terwijl je aan het einde van een productieve dag nog net de laaste zonnestralen kunt meepikken op het terras. En wat dacht je van die gezellige picknick met vriendinnen in het park? Doen wij stiekem nog steeds hoor, net als vroeger! En zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Gratis shoppingbag
Voordat je naar de supermarkt rent om de zoete drankjes in te slaan willen we je nog wat leuks meegeven. Deze zomer zit er aan de Canei flessen een halshanger met een code waarmee je recht hebt op een gratis Sparkling Shoppingbag. Deze hangers vind je op alle smaakjes van Frizini en Cocktail. Dan is het enige wat je nog hoeft te doen naar canei.com/summersparkles te gaan, je gegevens in te vullen en je kassabon te uploaden. Je krijgt dan binnen twee weken de sparklingbag thuisgestuurd. Ideaal om die wijntjes in te stoppen als je naar het park gaat!


Zie jij jezelf deze zomer ook wel relaxen met een ijskoud glaasje Canei in je hand en ben je benieuwd welke smaken Frizini en Cocktail nog meer voor je in petto hebben? Alle informatie over de bubbly producten van Canei kun je nog eens rustig nalezen op http://canei.com/producten/. Cheers!

Dronken jij en je vriendinnen ook altijd Canei?