De grote borsten struggles

Beauty door Sascha
Vrouwen die gezegend zijn met een stel prachtige grote borsten, delen helaas ook een aantal struggles met elkaar. Bikini shoppen in de zomer bijvoorbeeld, of mannen die eerder borstcontact dan oogcontact met jou hebben. Onbeleefd!

 
Om dan nog maar te zwijgen over de hel die je doormaakt wanneer je een sprintje moet trekken naar de bus… Goed, grote borsten zijn mooi en heus wel ergens goed voor, maar brengen ook een hoop struggles met zich mee.


Lekker zweten

Dat zweten goed voor je is, dat weten we inmiddels wel. Maar zwetende borsten zijn echt niet fijn, hoor! Daarnaast is het ook nog eens hartstikke ongemakkelijk als iemand anders kan meegenieten van de zweetplekken op je shirt, maar jij het niet ziet totdat je in de spiegel kijkt.
 
Sexy beha’s
De vrouwen onder ons met een grote voorgevel, zullen dit vervelende verschijnsel wel kunnen beamen. Er zijn nauwelijks grote beha’s te vinden die er ook nog een beetje sexy uitzien. Jammer genoeg belanden jij en je borsten iedere keer weer op de oma-afdeling…
 
Strapless
Strapless is al helemaal een hel op aarde voor ladies met grote borsten. Hoe mooi het ook zal staan, jij bent de hele dag aan het hijsen hijsen hijsen, omdat dat ding constant afzakt. Nee, liever gewoon mét bandjes.
 
Spaghettibandjes
Nog zoiets! Ook spaghettibandjes kunnen maar wat sexy staan, maar niet bij vrouwen met een mooie maar grote voorgevel. Die oh zo sexy spaghettibandjes matchen namelijk niet zo mooi met die behabandjes van jou die maar liefst 10 centimeter breed zijn.


Crop tops

Je hebt nog geluk als dat naveltruitje tot net onder je borsten valt. Bij jouw bestie valt het truitje tot over haar navel, maar dat hoef jij niet te proberen. Iedereen die kan meegenieten van jouw beha…
 
Decolleté
Zelfs bij een coltrui heb jij nog een decolleté. Oké, dat is misschien wat overdreven, maar feit blijft wel dat jij hoe dan ook in vrijwel alle gevallen inkijk hebt. Niks mis mee natuurlijk, maar het meest simpele shirtje oogt bij jou nog sexy en dat is niet altijd wat je wilt.
 
Bikini’s
Ben jij gezegend met een stel grote titties, dan hoef jij het niet te proberen om het bikinibroekje en bikinitopje in dezelfde maat te kopen. Als het broekje en topje niet los te koop zijn, moet je helaas opzoek naar een ander exemplaar. Too bad!
 
Wat vind jij een grote borsten struggle?