Seks & relaties / Relaties
Relaties

Vijf unieke manieren om je vriend te verrassen

Yeah, jij en je lover zijn alweer twee jaar samen, het moment om hem te verrassen met iets leuks. Maar om hem nou weer een flesje parfum te geven is ook zo afgezaagd. Lees snel verder voor inspiratie voor een geweldig cadeau.
 
Cadeautjes geven is vaak leuker dan cadeautjes krijgen. Maar af en toe is het best lastig om een origineel cadeau te bedenken. Wij hebben wat originele cadeau op een rij gezet, zodat je niet meer dagenlang door de stad hoeft te slenteren op zoek naar het perfecte cadeau.
 
 
Maak een spel
Je vriend mag best een beetje moeite doen voordat hij zijn cadeau krijgt. In plaats van dat hij in een keer jouw zorgvuldig uitgekozen hartjespapier eraf scheurt, maak je uniek spel. Wat dacht je van een gepersonaliseerde Triviant met vragen over jullie relatie. Voor elk antwoord dat hij goed heeft krijgt hij een cadeautje: boxershort, aftershave of een leuke game.

Ontvoer hem voor een blind date
Stuur hem een handgeschreven kaart met een tijd en locatie. Vervolgens geef je hem een blinddoek en neem je hem mee naar een bijzondere plek voor een gezellige dag. Nog leuker: boek een weekendje weg zonder de locatie door te geven en vertel pas 5 minuten voor vertrek waar jullie heen gaan.
 

Liefde gaat door de maag
Mannen zijn gek op vrouwen die goed kunnen koken. Dus sloof je uit en bak een over-the-top verjaardagstaart, want ja ook mannen zijn gek op zoetigheden. Verstop in de taart een klein doosje met daarin een briefje. Op het briefje schrijf je een aanwijzing voor zijn cadeau, daarna mag hij op
zoek naar zijn presentje.

Speurtocht
Waarom zou je één cadeau geven als je ook de hele dag door cadeautjes kunt geven? Maak een spannende speurtocht. Begin met een ontbijtje in jullie favoriete tentje, daarna leid je hem naar het park waar je hem een leuk kledingstuk geeft, vervolgens even naar huis voor een middagje sexytime en sluit de dag af met een diner.

Dare devil
Zeurt jouw lover ook al maanden dat hij zo graag wil bungeejumpen? Of heeft hij een passie voor vliegtuigen? Geef hem dan uurtje vliegen cadeau, ga met hem skydiven of bungeejumpen. Reken maar dat jullie relatie een boost krijgt van zo’n spannend avontuurtje.

Wat geef jij je vriend graag cadeau?