Lifestyle
Lifestyle

Waarom mannen vrouwen op sneakers enorm sexy vinden


De meeste vrouwen blijven een tikkeltje onzeker over wel of geen sneakers dragen. Velen vinden het niet zo vrouwelijk en voelen zich zelfverzekerder op een stel killer heels. Maar wacht! Mannen vinden het namelijk wel zeker sexy!
 
Vrouwen en sneakers staan voor vrouwen met ballen. Dat is inmiddels wat we mogen concluderen uit de meningen van de mannen. Wij die dachten dat sneakers een no go zouden zijn aan de voeten van een vrouw, komen daar toch even op terug!


Geen tutjesgedoe
Mannen houden van vrouwen met ballen, en wanneer vrouwen stoere sneakers dragen, is er geen ruimte meer voor tutjesgedoe. Natuurlijk houden mannen heus wel van een beetje vrouwelijkheid, maar sneakers kunnen ook heel erg womanlike zijn!
 
Nonchie
Vrouwen die sneakers dragen, zijn meestal vrouwen die zich niet zo snel druk maken om hoe ze eruit zien. Ze doen wel enigszins moeite om goed voor de dag te komen, maar dat hoeft niet per se met behulp van een paar flinke killer heels. Dat kunnen mannen waarderen!
 
Sportief
Vrouwen op sneakers ogen sportief, al zijn ze dat misschien niet allemaal daadwerkelijk. Veel mannen houden van sportieve vrouwen, dus reden genoeg om niet meer bang te zijn en snel een paar stoere sneakers aan te schaffen!
 
Gevoel voor mode
Als je weet hoe je sneakers goed moet combineren, dan heb je verstand van mode. Mannen houden daarvan! Zo gemakkelijk is het nog niet om een leuke outfit te combineren met een paar stoere sneakers. Dat is nog een kunstje op zich.


Klein maar fijn
Voor de kleine dames onder ons: ladies die sneakers durven te dragen en die torenhoge hakken even laten staan, geven niks om het feit dat ze klein zijn. That’s a good thing! Kleine vrouwen doen het namelijk juist hartstikke goed bij de mannen!
 
Liefde voor sneakers
Veel mannen onder elkaar delen de liefde voor sneakers, en vinden het al helemaal geweldig als een vrouw die liefde ook deelt! Je kent ze wel, van die mannen die ’s morgens vroeg uren in de rij staan om maar die vette sneakers te bemachtigen.
 
Shoppen
Om nog even een keer terug te komen op de liefde voor sneakers: over het algemeen houden mannen niet van shoppen, maar een zoektocht naar een stel vette sneakers doet hij graag! Nu kun je dus eindelijk samen shoppen en zoeken naar de perfecte sneaker.
 
Auw!
Die killer heels zijn natuurlijk prachtig, maar het is iets minder prachtig als hij de hele avond jouw gezeur over je zere voetjes aan moet horen. Met sneakers is dat niet aan de orde, die lopen als wolkjes. Heerlijk!
 
Ben jij inmiddels ook overgestapt op sneakers?