Mislukte fake tan? Dit moet je doen

Lichaam door Redactie Ze.nl
Een lekker kleurtje hebben we allemaal hoog op ons verlanglijstje staan. Maar een sunkissed glow krijg je niet zomaar. Jij gaat dus maar voor een fake tan. Heel leuk als het goed gaat, maar wat minder als het niet goed gaat… 
 
Je zomervakantie staat weer voor de deur en jij kan niet wachten tot je eindelijk op dat idyllische strand ligt. Helaas braken de zonnestraaltjes in Nederland nog niet echt door, waardoor jij nu met een stel melkflessen opgescheept zit. Jij gaat dus maar even makkelijk voor een Fake Tan, maar wat nu als-ie mislukt? 
 
Zebra
Ben jij enthousiast aan de slag gegaan, maar heb jij alleen maar strepen overgehouden aan je poging? Dan heb je waarschijnlijk van tevoren niet goed genoeg gescrubt, ben je te ongeduldig geweest of heb je te snel een strakke broek aangetrokken. Ga nu niet keihard scrubben, dat maakt het alleen maar erger. Je kunt beter wat body scrub met olie pakken en dit inmasseren op je huid. Je kunt ook een heel lang bad nemen, met name eentje met badolie. De huid versoepelt en verzacht dan de tan. 
 
Vlekken 
Heb jij geen strepen opgelopen, maar wel vlekken? Dan is er nog geen nood aan de man. Heb je vlekken in je gezicht? Dan is een kleimasker je beste vriend. Je kunt dat ook proberen als je vlekken op je handen hebt. Week ze van tevoren wel eerst in een badje met warm water en olie. Breng hierna het kleimasker aan en je zult zien dat je vlekken veel minder worden. 
 
Kun je nog meer tips gebruiken? Lees dan snel verder op Fashionscene