Lifestyle
Lifestyle

Regen op een festival? Dit zijn de gouden tips!

Reageer 0
We blijven natuurlijk in een koud kikkerlandje wonen waar we één zekerheid hebben en dat is dat we er niet blindelings op kunnen vertrouwen dat het droog zal zijn tijdens het festivalseizoen. Maar hey, hier de gouden tips!
 
Zodra je kan, check je 14 dagen van tevoren al 24/7 het weer voor het festival waar jij naartoe gaat. Het weer is hét gespreksonderwerp van de dag en wij als rasechte Hollanders zijn er dan ook continu mee bezig. Het is wel even flink balen als blijkt dat het met bakken uit de hemel komt vallen precies op de dag dat jij wilde gaan dansen. Gelukkig zijn hier de gouden tips als het aankomt op regen tijdens een festival!


Regenlaarsjes
In eerste instantie denk je misschien: regenlaarsjes? Hell no. Maar geloof ons, want er bestaan zat leuke, fashionable regenlaarsjes waarmee je absoluut niet voorschut loopt! Van lange tot korte exemplaren en van zwarte boots tot felle kleurtjes. Neem de tijd voor een zoektocht naar leuke regenlaarsjes en we garanderen jou hippe en droge voetjes!
 
Wegwerp-poncho
Nog zoiets waarbij je in eerste instantie wel zult denken: how about no. Toch is dit een echte must wanneer er regen komt. En zodra het zonnetje weer begint te schijnen ben je dat ding voor eeuwig dankbaar! Jouw outfit is nog helemaal on fleek en heb je er eentje met een capuchon te pakken, dan zitten je lokken ook nog goed in model.

Hoed
Hiermee sla je twee vliegen in één klap! Het is én een zeer leuk item om toe te voegen aan je festivaloutfit, én je manen blijven ook nog eens mooi droog. Drijfnatte, slierterige haren willen we natuurlijk niet, en dit is daar het perfecte redmiddel voor. Oh, en genoeg leuke exemplaren die er in de winkel liggen!


Panty it is!
Ben je uiteindelijk toch je poncho vergeten of wil je een iets flatteuzere outfit aan? Ga dan voor een panty. Deze drogen supersnel weer op, dus ben jij per ongeluk in een regelrechte stortbui terecht komt, no problemo want je bent zo weer droog. 

Geen paraplu mee
Nog een gouden tip: neem niet je peperdure stormparaplu mee, want die wordt sowieso geweigerd bij de ingang. De scherpe puntjes van de plu kunnen zomaar eens een ruzie veroorzaken met medefestivalbezoekers en dat willen we natuurlijk voorkomen. Daarnaast kun je ook helemaal niet jouw dans skills laten zien met een paraplu in je hand.
 
Kluisjes
Het fijne is dat er op vrijwel ieder festival kluisjes te vinden zijn. Ga niet zeulen met zo’n grote tas op je rug, maar doe deze gewoon lekker in je kluisje en zorg voor wat extra kleding voor wanneer je toch natgeregend bent. Wil je er nog een after party aan vastplakken, dan kun je dat in ieder geval in een droge, schone outfit doen!

Heb jij nog een gouden tip tijdens een regenbui op een festival?
Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen