Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

De leukste strandtenten van Nederland: dit zijn ze!


Vaak plof je neer bij de eerste de beste strandtent, maar soms kan het leuker zijn om met een beetje voorbereiding eentje uit te zoeken die écht de moeite waard is. Zodat je vrije dag als een dagje vakantie op het strand voelt! 
 
Of je nou vakantie in eigen land viert of gewoon leuke nieuwe tentjes wilt verkennen, deze lijst moet je doorgenomen hebben als je met je favoriete drankje wil relaxen bij de hipste strandtenten van dit moment. Dit is waar je onder het genot van een heerlijk koel drankje op je gemak mooie mannen kunt bekijken, de laatste roddels met je vriendinnen kunt uitwisselen of gewoon iets heel lekkers kunt eten. En dat allemaal terwijl je lekker bruin wordt. Dat willen we allemaal wel, toch? Hier komt de lijst! 
 
 
Beachclub People, Kijkduin, Zuid-Holland
In deze strandtent in Zuid-Holland heb je lekkere loungebanken en een paar strandbedden om op je gemak van de zon te kunnen genieten. Ben je dol op sushi?Wekelijks wordt er bij Beachclub People een Sushi Monday gehouden, waar sushi voor je neus wordt klaargemaakt. Er loopt een mix van zowel jong als oud rond en er hangt altijd een gezellige sfeer.
 
Tijn Akkersloot, Zandvoort
Als je fan bent van biologisch eten en duurzaamheid belangrijk vindt, sluit deze strandtent goed aan bij jouw behoeftes. Het interieur is een tikkeltje gek en ongewoon, maar dat maakt het juist zo bijzonder. En je kunt er prima ontspannen!
 
 
Woohsah, Scheveningen, Zuid Holland
Als jij lekker eten een van de meest belangrijke dingen vindt aan een strandtent, is Woohsah echt een aanrader met bijzondere snacks, sapjes, salades en burgers, vaak met een Aziatische invloed.
 
Buiten, Scheveningen, Zuid Holland
Bij strandtent Buiten komen veel verschillende soorten mensen. Je hebt er een uitgebreide biologische menukaart en alle zoete dingen komen van Meneer Chocola, een cafeetje in Scheveningen wat ook heel erg aan te raden als je van brunches en zoetigheid houdt. We like! 
 
Benieuwd naar meer fijne strandtenten? Lees dan het artikel verder op ons zusje Girlscene