Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

Deze items zijn superhandig tijdens een festival

De zonnestraaltjes breken nu toch een beetje door in Nederland en we durven weer voorzichtig enthousiast uit te kijken naar het festival. Maar pas op, je leuke dag kan alsnog in het water vallen als je onvoorbereid bent. 
 
Wij vrouwen zeulen onze tas overal naartoe en op een festivalletje willen we natuurlijk licht reizen. Toch is het handig om deze essentials wel bij je te hebben wanneer je naar een festival gaat. Je wilt toch immers goed voorbereid dat feestje tegemoet gaan? 

Zonnebril
Op een festival wil je jezelf van je beste kant laten zien, maar je ziet er niet op je mooist uit wanneer je continu je ogen half dichtknijpt omdat de zon zo fel schijnt. Zorg dus dat je een zonnebril opzak hebt, kun je je ogen tenminste de bescherming bieden die ze verdienen! 
 
Facial wipes
Als de zon lekker schijnt en je danst er lustig op los, kan het zweet je zo uitbreken. Festival wc’s zijn helaas niet zo fris en opfrissen is dan wat lastig. Als je zorgt dat je facial wipes op zak hebt, kun je even een doekje langs je gezicht halen. Heerlijk verfrissend! 

Powerbank
Een lege telefoon is een flinke domper, maar een lege telefoon tijdens je festival is helemaal een tegenvaller. Je wilt natuurlijk foto’s kunnen maken van je favoriete band en met je vrienden. Voorkom een lege batterij en neem een powerbank mee. Ze zijn vaak maar klein en passen zo in je tas! 
 
Droogshampoo
Als we te laat opstaan en geen tijd meer hebben om de douche een bezoekje te brengen, vinden we droogshampoo al een fijn product. Laat staan wanneer we drie dagen doorbrengen op een festival waar zich niet de meest schone douches bevinden. Om te voorkomen dat je lokken zo vet zijn als de kuif van Danny Zuko in Grease, is een flesje droogshampoo de uitkomst! 
 
Benieuwd welke items je echt nodig hebt op een festival? Kijk dan snel op Trendalert.nl!