Seks & relaties / Seks
Seks

Redenen waarom de seks beter is als hij een buikje heeft


Wanneer we alleen in bed liggen, fantaseren we nog weleens over lekkere mannen met heerlijke blokjesbuiken. Die mag ons wel bespringen! Maar als het erop aankomt, kiezen we eerlijk gezegd toch iemand met een buikje. 
 
Wanneer wij naar ons lichaam kijken, zien we vaak wel dingen die we een beetje anders willen. Het zit gewoon een beetje in onze natuur om nooit tevreden te zijn. Toch zijn we lang niet zo kritisch over het buikje van onze vriend. Sterker nog, we vinden de seks nog fijner als hij een buikje heeft!    
 
Jij schaamt je niet meer voor jouw imperfecties 
Wanneer de lichten uit zijn, valt het allemaal wel mee. Maar wanneer er licht via het slaapkamerraam naar binnen komt en hij jouw vetrolletjes ziet, is het toch wat lastiger. Ja, jij hebt gewoon een klein beetje een buikje. Je voelt je echter veel minder opgelaten tussen de lakens als hij ook wat spekjes om zijn lijf heeft. 
 

 
Jij hoeft je buik ook niet in te houden
Wanneer we onderop liggen tijdens het liefdesspel, heeft hij niet zo heel veel zicht op onze buik, maar wanneer we de cowgirl uithangen wél. We zitten ook nog eens waardoor ons buikje zichtbaarder is dan wanneer je ligt. Wat we dan doen? Inhouden die hap. En dat bevordert de seks niet bepaald. Heeft je minnaar ook een buikje en zit hij lekker in zijn vel? Dan durf je jouw buikje ook wel te laten zien. Sterker nog: nu houd je ‘m niet opgelaten in en kun je alles geven én veel intenser genieten van de seks.  
 
Hij heeft wat knuffelvet 
Hoewel de seks ook superbelangrijk is, vinden we het naknuffelen eigenlijk ook wel heel fijn. Vriendlief kan dan wel als een blok in slaap vallen, jij vindt het dan heerlijk om jezelf dan nog even tegen hem aan te nestelen. Een buikje is dan geen enkel probleem. Blokjesbuikje is ook maar zo hard. Een beetje buik zorgt er alleen maar voor dat jij heerlijk met je hoofd op zijn lichaam kan liggen. 
 
Jij past zijn overhemd 
Een man die ontzettend gespierd is, kan soms best wel smal zijn. Het kan alsnog wel sexy zijn, maar een smalle man draagt ook smalle overhemden. Overhemden die jij niet past. Na de daad willen wij natuurlijk sexy in zijn overhemd glijden om nog even wat eten te fixen in de keuken voor na jullie bedfeestje. Een man met een buikje is vaak wat breder gebouwd waardoor jij dat overhemd sowieso wel past!  
 
 
After seks snacks
Wanneer je een fitboy aan de haak hebt geslagen, wil hij waarschijnlijk ook die fitboy blijven. Een keertje na de seks een snack eten, doet hij wel. Maar wat als jullie in de meest verliefde fase ooit zitten en jullie elke dag van bil gaan. Echt niet dat hij gezellig met je meesnackt. Een man met een buikje daarentegen is niet helemaal vies van een snack en doet gezellig met je mee. Al zal hij je er af en toe wel op wijzen dat jullie best een keer kunnen overslaan want jullie willen een soort van gezond leven. 

Wat vind jij fijner? Een buikje of helemaal niet?