Leuke budget activiteiten voor deze zomer

Vrije tijd door Redactie Ze.nl
Vakantie hebben is heerlijk, zeker in de zomer! Maar wat ga je doen als je niet op vakantie gaat? Dan verveel je je misschien al binnen een paar dagen. Wij zetten de leukste budget activiteiten voor de zomer je op een rijtje!
 
Pimp je tuin 
Is je tuin aan de saaie kant? Pimp dan je tuin! Haal leuke tuinverlichting, een leuk tafelkleed, lampionnen voor in de boom en wat fakkels voor in de grond. Zo is jouw tuin weer helemaal gezellig! 
 
Bucketlist
Wat wil je nog écht doen in je leven? Wil je nog een verre reis maken? Of wil je nog een keer een opleiding volgen? Zet die dingen op een lijst en voer ze uit! 
 
 
Markt
In de zomer zijn er veel braderieën en rommelmarkten. Zoek een leuke op in de buurt en struin langs de kraampjes. Heb je nog veel spullen liggen die je kwijt moet? Misschien kun je dan zelf een kraampje huren en verdien je ook nog lekker bij in je vakantie!
 
Fotoshoot
Verzamel je familie en houd een fotoshoot. Hoe leuk is het om een foto van jullie allemaal bij elkaar te hebben? Zorg wat voor leuke dingen die de foto wat leuker maken. Denk aan grote ballonnen, gekke hoedjes en brillen. Dat is weer eens wat anders! 
 
Party
Vind je het leuk om mensen uit te nodigen, maar geen zin in grote kosten? Nodig je vrienden dan uit voor een American Party. Iedereen neemt dan zelf drinken en iets te eten mee. Verzamel dit vervolgens op een grote tafel en eten maar! Het enige wat je nodig hebt is ruimte en de rest regelt zichzelf. Ideaal! 

Meer leuke budgetactiviteiten lezen? Kijk dan op ons zusje Girlscene