Van deze typische mannendingen snappen wij helemaal niks

Lifestyle door Elsemieke

Aan de ene kant lijkt het ons heerlijk om man te zijn, want je denkt veel minder over de dingen na en kan eindeloos aan je kruis krabben zonder dat het gênant is. Maar aan de andere kant moeten we er ook echt niet aan denken.

Mannen, het blijven vreemde wezens voor ons. We zouden echt niet weten wat we zonder ze moeten, maar tegelijkertijd drijven ze ons ook tot waanzin. Want waarom doen ze in hemelsnaam nooit die bril omlaag en wat is er zo leuk aan lachen om je eigen scheten? Van de volgende typische mannendingen begrijpen wij helemaal niets.
 

1. Afspreken met vrienden zonder het daadwerkelijk ergens over te hebben. Alleen samen te zijn om te gamen of voetballen lijkt ons niets. 
 
2. Scheten laten zonder enige gene. Ons ontsnapt ook vaak genoeg een scheet, maar dan kijken we snel om ons heen of niemand het gezien heeft. Mannen schamen zich niet, ze zijn er juist trots op. 
 
3. Eindeloos gamen. Een potje Mario Kart vinden wij ook leuk, maar hoe kan je nou in hemelsnaam urenlang voor de PlayStation zitten zonder hoofdpijn te krijgen?
 
4. Dat het ze nooit lijkt op te vallen wanneer het huis vies is. Het lijkt wel alsof jij de enige bent die altijd met de bezem door het hok gaat. “Echt waar schatje, het viel me niet op dat het hier een zwijnenstal is.” Yeah right…
 
5. Waarom kerels zo graag wijdbeens zitten. Dat is toch totaal niet charmant? 
 
6. Dat ze er niet van houden om urenlang met ons te shoppen. Het is toch hartstikke gezellig om samen de winkels af te struinen? Dat noemen ze quality time hoor…
 
7. De manier waarop mannen onderling met elkaar communiceren. Er zijn vaak maar weinig woorden voor nodig om zich helemaal op hun gemak te laten voelen. Willen wij stiekem ook wel…
 

Bron
 
8. Waarom ze elkaar onderling niet gewoon bij de voornaam kunnen noemen. Seriously, waarom moet het altijd ‘maat’, ‘dude’ of ‘gozer’ zijn?
 
9. Hoe erg ze door het lint gaan als hun favoriete voetbalteam verliest. Kom op, het is toch maar een spelletje? Daar hoef je overigens echt niet mee aan te komen bij je lover, dan krijg je een vernietegende blik. 
 
10. Waarom guys nooit over hun gevoelens lijken te praten. Er moet toch wel iets omgaan in dat mooie hoofdje van je vent? 
 
11.  Hun grote liefde voor vlees. Er komt een soort oermens in ze naar boven als hun stukje vlees bij het avondeten ontbreekt. En als de groenten een dagje ontbreekt hoor je hem niet.
 
12. Waarom ze altijd zogenaamd vergeten de wc-bril omlaag te doen. Zoveel moeite is het niet, waarschijnlijk is hij gewoon te lui.
 
13. Dat ze het nooit zien als we naar de kapper zijn geweest. Uberhaupt valt het niet op als we iets aan ons uiterlijk veranderd hebben. Zucht…

Aan welk typisch mannending erger jij je weleens bij je lover?