Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

10 redenen waarom je niet zonder je mobieltje kan


Kun jij je nog voorstellen dat je zonder mobiel de deur uitging? Wij in ieder geval niet. Tegenwoordig krijgen we direct een hartverzakking als we onze telefoon kwijt zijn. Benieuwd of jij en je telefoon ook onafscheidelijk zijn?

Je gaat bijna nooit meer de deur uit zonder de oplader van je telefoon mee te nemen, want stel je voor dat je zonder batterij zit. Stiekem zijn we allemaal een beetje verslaafd aan onze telefoon. Niet zo gek, want dat kleine computertje is ook gewoon enorm handig. Lees hier tien redenen waarom we niet zonder telefoon kunnen!


Altijd je vriendinnen op zak
Vroeger op de middelbare school zag je je vriendinnen elke dag, maar met onze drukke leventjes is dat een stuk moeilijker. Dankzij je telefoon ben je de hele dag in contact met je besties. Een paar jaar terug moesten we nog rekening houden met ons beltegoed, maar gelukkig zijn er tegenwoordig genoeg goedkope abonnementen.

Wekker
Wie heeft er nou nog een echte wekker? Zonder ons mobieltje hadden we al heel wat belangrijke afspraken gemist! En hoe fijn is het dat je wakker kan worden met je lievelingsliedje.

Afleiding
Wachten is een stuk minder erg omdat je dankzij je telefoon altijd afleiding hebt. Treinritjes worden een stuk aangenamer en ook dat extra wachtuurtje in de wachtkamer bij de tandarts is te overzien.

Dagboek
Als jong meisje schreven we elke avond keurig een stukje in ons dagboek, leuk voor later. Nu schrijven we elke mooie herinnering, topidee, businessplan of andere hersenspinsel op in ons toestel.

Muziek
Er was een tijd dat we altijd op pad gingen met onze walkman of discman, maar tegenwoordig kunnen we die gelukkig thuis laten. Onze tas weegt een stuk lichter en we hebben altijd onze favoriete liedjes bij de hand. Ook heel handig voor spontane avondjes met vriendinnen! 

Altijd bereikbaar
We kunnen overal en altijd in contact zijn met de buitenwereld. Bellen, e-mailen, Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat met ons mobieltje zijn we altijd en overal te bereiken. 

Selfietime!
Zonder de camera op onze telefoon hadden we nooit selfies gehad! Dankzij je telefoon kun je al je leuke momenten gelijk vastleggen! Jouw telefoon staat vol met de leukste kiekjes van vakanties, avondjes uit, festivals en de allerlekkerste maaltijden. Fotoalbums maak je niet meer, maar één blik in het fotoalbum van je mobiel en het is weer duidelijk hoe dankbaar je eigenlijk mag zijn met je leven.

Bij de tijd
Dat hippe horloge dragen we enkel als accessoire en dankzij onze smartphone zijn we altijd bij de tijd en kunnen we heel handig onze agenda bijhouden. 

De weg vinden
Kun jij het nog voorstellen dat je gewapend met een kaart op zak een nieuwe stad ging ontdekken? Dankzij je telefoon hoef je nooit meer te verdwalen.

Spiegeltje 
Dat kleine spiegeltje in onze tas is op een of andere manier altijd kwijt! Gelukkig kunnen we dankzij de weerspiegeling van onze telefoon toch even onze make-up checken.


 
Informatie over sim only abonnementen 
Ben jij ook verslaafd aan je mobieltje, maar baal je elke maand weer van die hoge rekeningen? Dan hier wat informatie over sim only abonnementen!  Misschien is een sim only abonnement dan wel iets voor jou. Sim only abonnementen zijn de laatste jaren steeds populairder aan het worden. Je betaalt een lage prijs voor bellen, internet en sms’en je kunt gewoon je eigen toestel behouden. Want waarom zou je elk jaar een nieuw telefoontje nemen als het oude toestel het gewoon nog doet? 
 
Benieuwd welk sim only abonnement het beste bij jou past? Neem dan eens een kijkje op de site Telefoonabonnementen.nl. Zo kun je heel gemakkelijk je sim only abonnement afstemmen op je wensen en een aanbieding kiezen die het beste bij jouw bel-, sms- en internetgedrag past. Je voorkomt dat je je laat verleiden tot een duurder abonnement dat je eigenlijk helemaal niet nodig hebt! Dat komt heel goed uit, want zo hou je mooi geld over om te shoppen! Win-win!

Heb jij weleens nagedacht over een sim only abonnement?