Waarom je minimaal 1 keer per jaar met je BFF een weekendje weg moet

Vrije tijd door Lisa_V

Wat is er nu leuker dan een weekendje plezier maken, lekker eten en drinken, shoppen, cultuur snuiven en uitgaan met je beste vriendin? Wij konden eigenlijk niets bedenken! Dus pak de agenda’s erbij en boek die stedentrip!

Natuurlijk is het heerlijk om met je vriendje een romantisch weekendje weg te gaan of gezellig met je familie een stad te bezoeken, maar als je een weekendje weggaat met je vriendin weet je gewoon zeker dat het geweldig wordt.

De voorpret
Avondjes lang waren jullie bezig met het uitzoeken van een leuke stad, hotel en een betaalbare reis. De voorpret is bijna net zo leuk als het reisje zelf. 


Eindelijk tijd om bij te praten

Jullie kennen elkaar al sinds de middelbare school en zagen elkaar toen elke dag. Inmiddels werken jullie fulltime, dus afspreken wordt wat lastiger. Tijdens een weekendje weg ben je de hele tijd samen en heb je uren om bij te kletsen. 

Sterkere band 
Ontdek nieuwe plekjes en verdwaal in schattige straatjes. Door samen nieuwe activiteiten te ondernemen wordt jullie band nog sterker.
 
Selfies all over!
Reken maar dat al die mooie momenten worden vast gelegd. Jullie halen het beste in elkaar naar boven en zij weet precies hoe je mooi op de foto staat.
 
Ze kent je als geen ander
Jij bent gewoon echt geen ochtendmens, zelfs niet als je in Parijs of Londen wakker wordt. Gelukkig accepteert je bestie dit volledig. Andersom accepteer jij weer dat je bestie altijd net iets te laat is.

Shoppen
In Nederland is het een van jullie grootste hobby’s, maar in het buitenland gaan jullie al helemaal los! Terwijl je boyfriend het meestal al na een halfuur heeft gezien, kan je met je beste vriendin uren slenteren op een Franse rommelmarkt.


Lekker eten en drinken

Jullie hebben heel wat bij te praten en dat doen jullie dus het liefst onder het genot van een lekker drankje. Sowieso plannen jullie je weekend rondom eetmomenten. Van tevoren hebben jullie al uitgezocht waar je de lekkerste cupcakes kunt eten, de beste cocktails drinkt en de plaatselijke specialiteit kunt proeven.

Altijd lachen
Jullie hebben altijd lol! Dus ook als jullie ergens in een verlaten discotheek belanden, weet zij er nog iets leuks van te maken! Een saai museum of ellenlange busrit van 3 uur wordt nog gezellig met je favoriete partner in crime. 

Vakantieliefde
Tijdens een avondje stappen weet ze je altijd te koppelen aan de leukste mannen! Kom maar op met die knappe latino’s, grappige Britten en charmante Italianen.

Friends Forever
Zelfs na een lang weekend weg hebben jullie nog niet genoeg van elkaar. Gelukkig hebben jullie nog alle herinneringen om de rest van het jaar op te teren. Wanneer mogen jullie weer?

Ga jij wel eens een weekendje weg met vriendinnen?