Dingen die alle koopjesjagers herkennen

Fashion door Redactie Ze.nl
De meesten genieten nog volop van de zomer, maar jij zit het web alweer af te speuren. Het einde van de zomervakantie nadert immers en dat betekent een ding: de laatste ronde van de summer sale komt in zicht! Het koopjesjagen kan beginnen! 
 
Je vriendinnen lachen een beetje om je wanneer je vertelt dat je die prachtige schoenen nog niet koopt, want je wacht tot ze in de sale zijn. Maar wanneer jij die toffe sneakers voor de helft van het geld scoort, ben jij de laatste die lacht! Ben jij een echte koopjesjager? Dan herken jij vast dat jij… 
 
 
… precies weet wanneer de sale begint. Sterker nog, in je agenda heb je de magische data gemarkeerd. Als de sale op een zaterdag valt, kan jij je geluk niet op. 

… zoveel mogelijk dingen pas koopt als ze in de sale zijn. Als je wasmachine het loodje legt, zul je helaas wel een nieuwe moeten aanschaffen, maar het liefst koop je alleen maar dingen uit de sale. Die fantastische schoenen waar jij je zinnen op hebt gezet, zullen dus even moeten wachten. 

 
… graag je aanwinsten showt. Als jij een koopje hebt gescoord, mag iedereen dat weten. Krijg jij een complimentje over dat nieuwe shirtje? Dan vind jij het maar wat fijn om je gesprekspartner ervan op de hoogte te stellen dat-ie je maar 7 euro heeft gekost. 
 
… prijzen van die toffe sneakers eerst op het web vergelijkt. Jij gaat toch zeker geen 5 euro te veel betalen voor die schoenen? 
 
… eerst dingen in de winkel past en ze vervolgens online bestelt. Eerst bekijk je het model uitvoerig in de winkel, pas je ‘m en vervolgens surf je op het world wide web tot je het desbetreffende model hebt gevonden voor een veel scherper prijsje. 
 
 
… een zenuwinzinking krijgt wanneer je ziet dat het door jou net aangeschafte shirt een week later nóg scherper is afgeprijsd. 
 
… je vakantie het liefst pas een week van tevoren boekt. Skyscanner wordt elke dag gecheckt, waardoor jij op de hoogte bent van de scherpste last-minute aanbiedingen. €400 betalen voor vlucht, hotel en transfer lukt jou makkelijk! 
 
… cadeautjes kopen voor verjaardagen is een van je hobby’s. Terwijl de meesten niet weten wat ze moeten kopen, heb jij al lang tig dingen in gedachten die je voor een leuke prijs op de kop kunt tikken. Kijken hoe diegene reageert wanneer jij je cadeautje overhandigt zorgt voor een fijne kriebel in je buik. 
 
… er een ware kick van krijgt wanneer je voor €50 ontzettend veel nieuwe items hebt gescoord. 

… het liefst alleen gaat winkelen of met je partner in crime. Je wilt iemand die net zo gek is op de sale als jij. Bovendien hoef je niet met een horde vrouwen te winkelen. Het is afleidend en stiekem voel je een klein beetje jaloezie opkomen wanneer zij het laatste item uit het rek vissen waar jij ook je zinnen op had gezet. 

 
 
… fanatiek de zegels die je in de supermarkt krijgt, spaart. Wanneer de dame voor je, die voor 80 euro aan boodschappen heeft gedaan, die van haar niet wil, vraag je of je die van haar misschien zou mogen. 
 
… een vaste bezoeker bent van Acties.nl. Kortingscodes gebruik jij voor nog meer korting bij je favoriete winkels, waardoor jij flink bespaart op je nieuwe outfit of avondje uit. En voor jou staat voordeliger gelijk aan nog leuker!
 
Hoe ziet jouw shopritueel eruit?