De meest grappige uitspraken van kleine kids

Vrije tijd door Sascha
Moeders, zusjes, broertjes, neefjes, nichtjes: opgelet! Dit zal jullie vast heel herkenbaar in de oren klinken. De meest geweldige uitspraken van die kleine dreumes! Lekker direct en ongegeneerd. Konden wij dat maar af en toe zo roekeloos doen.

 
Brutaal, slim, ontroerend, lief en soms een tikkeltje eigenwijs. Zo klinken de meest hilarische uitspraken van kleine kindjes. Allemaal zijn ze het waard om er een muurtegeltje van de laten maken. Wij hebben de leukste even voor jullie opgesomd. Brullen geblazen!

 
Dat je lekker met je dochtertje een wandeling over de kinderboerderij maakt bent, je het op een zingen zet en je kleine dreumes vervolgens zegt: “Doe maar niet mama, doe maar niet.”.
 
Het moment dat je kindje zindelijk is geworden, jullie samen door de supermarkt banjeren, hij de kassière aan haar blouse trekt en roept: “Kijk, ik heb geen luier meer aan!”.
 
Wanneer je kleine meisje net als mama ook een keer happig reageert: je staat haar haren te wassen en zegt: “Werk je even mee, dit kost me m’n rug”, waarop zij zegt: “Ja, dit kost mij m’n haar!”.
 
Dat die kleine koter steeds slimmer begint te worden en wanneer hij iets niet lust zegt: “Goh, ik denk dat ik hier maar allergisch voor wordt”.
 
Samen een gesprekje houden over wat ze later het liefst zou willen worden: “Later word ik balletterin!”.
 
Het moment dat jouw kleine dame een waarschuwing krijgt met: “Zeg, ben je nou helemaal betoeterd!”, waarop zij terugroept: “Ben je helemaal een toeter!”.
 
Wanneer je die kleine boef naar de BSO brengt, je het hekje niet open krijgt en hij zegt: “Kun je best, mama.”.

 
Je bent lekker een stukje aan het fietsen met hem. Jullie fietsen langs een weiland met paarden en hij roept: “Mooie koe!”.
 
Dat je met die kleine zoetekauw de snoepwinkel binnenloopt, de verkoopster haar een snoepje aanbiedt en jij zegt: “Wat zeggen we dan?”, waarop hij zegt: “Nog één!”.
 
Jouw kleine koter schreeuwt dat hij dorst heeft. Jij zegt: “En nu?”, waarop hij antwoord: “Nog steeds!”.
 
Wanneer je met je kindje door de stad heen wandelt en ze een toch wat forse mevrouw ziet lopen waarop ze zegt: “ Zij is dik, hè mama?”.
 
Die slimme en toch ook grappige vragen die kindjes stellen: “Mama, was jij er ook bij toen ik geboren werd?”.
 
Lekker samen kletsen met die lieve kleine peuter: “Roze is mijn lievelingskleur, maar oranje vind ik ook wel lief”.
 
Kun jij ook zo intens genieten van al die hilarische uitspraken van kleine kids?