Fashion
Fashion

Unboxing: de herfst-Beautybox van september

Dag zomer, hallo herfstige maanden! Er is weer een heerlijke Beautybox op de redactie bezorgd die deze maand in het teken staat van herfstachtige producten. Een fris en fruitige start van het herfst-seizoen gegarandeerd!
 
Zo jammer dat het is dat de zomermaanden alweer bijna voorbij zijn, zo heerlijk is het om eindelijk weer te kunnen genieten van alle herfstachtige producten die op de markt komen. Producten die stuk voor stuk heerlijk verzorgend en reinigend werken voor je huid. Maar niet alleen voor je huid, want in de box zit ook een heel handig product voor je make-up kwasten!

In deze maand zijn de volgende producten te vinden:
- Curaloe – Aloë Vera Facial Mask, €23,50
- Huygens – Le Gommage Visage Face Scrub, €19,90
- Huygens – La Crème Visage Supernature, €27,90
- Vaseline – Aloë Soothe Bodylotion Spray, €7,45
- HOT4YOU – Make-up Brush Cleanser, €12,00

 
Curaloe – Aloë Vera Facial Mask, €23,50
De Curaloe Aloë Vera Facial Mask is een huid verstrakkend gezichtsmasker. De kalmerende werking van de Aloe Vera en de Zinc Oxide zal de huid voeden tot het uiterste. De verschillende plantaardige oliën en Afrikaanse Shea Butter zal hydrateren en de huid verzachten. Het masker bestaat voor maar liefst 65% uit Aloë Vera!
 
Huygens – Le Gommage Visage Face Scrub, €19,90
Deze fijne gezichtscrub geeft je een frisse en zachte huid. Het laat je huid stralen, zonder dat het vettig aanvoelt. Nog fijner: de scrub bestaat uit natuurlijke producten zoals groene thee, olie en sesamzaad. Breng de crème met roterende bewegingen op je huid aan (behalve de ogen) en laat het een paar minuutjes zitten. Daarna lekker afspoelen met water.
 
Huygens – La Crème Visage Supernature, €27,90
Huygens La Crème Visage Supernature is de perfecte gezichtscrème als het aankomt op hydratatie en geeft je huidje de hele dag een mooie gloed. De crème bevat natuurlijke ingrediënten en kan het beste in de ochtend en/of avond met een licht roterende beweging worden aangebracht. Na een weekje zie je al zichtbaar resultaat!
 
Vaseline – Aloë Soothe Bodylotion Spray, €7,45
De Vaseline Aloë Vera Soothe Bodylotion Spray hydrateert tot diep in je huid en trekt binnen enkele seconde in om de droge, geïrriteerde huid te helpen herstellen. Zeg maar dag tegen vettigheid en plakkerigheid! De spray is daarnaast in slechts één beweging eenvoudig aan te brengen en dus ook makkelijker op de moeilijke plekjes bereikbaar!
 
HOT4YOU – Make-up Brush Cleanser, €12,00
Deze Brush Cleanser maakt je make-up ritueel een stuk makkelijker en sneller. Met deze Brush Cleanser hoef je niet meer te wachten tot je kwast droog is na het reinigen. Wanneer je met dezelfde kwast van kleur wilt wisselen, ga je een aantal keer met je kwast over de zwarte spons en je zal zien dat je zonder problemen een andere kleur kunt aanbrengen. Problem solved!
 
Ben je nieuwsgierig geworden? Bestel de Beautybox hier voor maar €14,95!
 
Wat vind jij van de Beautybox van deze maand?