Lifestyle
Lifestyle

Waarom elke vrouw een bitchy vriendin moet hebben


Let’s face it: iedereen heeft toch gewoon een bitchy bestie nodig binnen haar vriendinnengroep? Ze is dan misschien op z’n tijd wat grof gebekt maar hey, eerlijkheid duurt toch echt het langs! Geloof ons, ze is goud waard!
 
Zo grof als ze soms uit de hoek kan komen, zo fijn is het om een vriendin aan jouw zijde te hebben die tenminste altijd haar woordje klaar heeft. Ze helpt niet alleen zichzelf ermee, maar jou ook als er zich weer eens een ongemakkelijke situatie voordoet. Dit zijn de redenen waarom iedere vrouw een bitchy vriendin zou moeten hebben.


Eerlijkheid duurt het langst!
Jouw bitchy bestie zegt waar het op staat en daarom weet jij altijd precies waar je aan toe bent. Heerlijk toch? Jullie hoeven nergens omheen te draaien en jij hoeft nooit bang te zijn dat ze nee zegt uit bescheidenheid. Als ze nee zegt, dan is het nee. Als ze ja zegt, dan is het ja. Lekker recht voor z’n raap!
 
Eerlijke mening
Nog iets wat telt: loop jij een beetje voor schut met een item die je net hebt aangeschaft maar wat toch eigenlijk niet helemaal door de beugel kan? Dan is jouw lieve maar bitchy vriendin je redder in nood. Zij durft dit namelijk wél toe te geven en gaat bescheidenheid uit de weg. Hoe direct ze ook mag zijn: je hebt er wel wat aan!
 
Bitch
In the end is er een heel groot verschil tussen jouw BFF die zich af en toe wat bitchy gedraagt, en de mensen om je heen die zich bitchy gedragen. Het staat als een paal boven water dat jouw beste vriendinnetje door het vuur gaat voor jou. Ze zou nooit over jouw grenzen gaan en dit geldt andersom net zo.
 
Niet zo snel op haar teentjes getrapt
Omdat zij zelf ook een pittige tante is, is ze ook niet al te snel op haar teentjes getrapt. Zij kan echt wel tegen een stootje en tegen een beetje opbouwende kritiek. Zo direct als zij tegen andere kan zijn, zo direct kun je ook richting haar zijn want ze kan het hebben! It works both ways.


Ze wil het beste voor jou
Alle eerlijkheid en alle directheid doet ze voor je eigen bestwil. Ze heeft het allerbeste met je voor en als jij er voorschut bijloopt, laat ze dat natuurlijk meteen duidelijk weten. Ook als je fouten maakt wijst ze jou erop, maar alleen omdat jij haar bestie bent en ze alles voor je over heeft!
 
Roddeltante
Lekker roddelen met je vriendinnengroep is waar praktisch iedere vrouw zich schuldig aan maakt. Er zit wel één groot verschil tussen de gossip talk van jou bitchy vriendin en dat van je andere vriendinnen. Jouw directe vriendin heeft het namelijk eerder al tegen de desbetreffende persoon gezegd. Dit is een teken dat ze niet aan hypocriet gedoe doet.
 
Ze komt voor jou op
Dat jij misschien niet zo direct bent als je bitchy bestie, is helemaal niet erg. Gelukkig is zij daar om jou af en toe te helpen met ook gewoon lekker je eigen mening geven en zeggen waar het op staat. Je kunt altijd op haar steun rekenen als je van die vervelende vent af moet komen of als iemand je kwetst.
 
Ben jij ook de trotse eigenaar van een bitchy bestie?